Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„БОЙКО ИЗНАСЯ КУФАРИ С ПАРИ“!: Бивш ШЕФ На ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ

ИЗГЛЕДАЙ – Бивш ШЕФ На ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ: „БОЙКО ИЗНАСЯ КУФАРИ С ПАРИ“ !

Той е сред протестиращите на Орлов мост, той е генерал Валери Григоров и е бивш шеф на Гранична Полиция …
Репортер на БСТВ (Българска Свободна ТелеВизия) разговаря с него, бившият шеф на Гранична Полиция.


Той споделя вижданията си и причините да е сред протестиращите срещу властта на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Накрая казва и за изнасянето на куфари с пари от Бойко Борисов през границата ни …

Източник: БСТВ

Ето точните думи на ген. Валери Григоров:

„Затова, аз би казал, че когато търсиш правно основание, трябва да видиш собствените си действия. Какво правно основание има министър-председателят в неговото шкафче да има милиони и златни кюлчета ? Какво правно основание има министър-

председателя, когато много скоро бяха изнесени два куфара с пари, през Черногорския манастир, тука много близо до Видинци, и бяха отнесени в Северна Македония ? “

Генерал Валери Григоров е бил също и дълги години шеф на „Охранителна полиция“ в СДВР ! Той е започнал да работи в системата на МВР  още от далечната 1985 г. Ген. Григоров подава рапорт за напускане на заемания от него пост Директор на Национална служба „Гранична Полиция“ в края на 2005 г., по Коледа. Рапортът му за напускане е бил приет от тогавашния министър на Вътрешните работи Румен Петков. След напускането на този пост, генералът е пожелал да се пенсионира, понеже е навършил необходимите години стаж в системата на МВР.

Преди 3 месеца ген. Григоров разкри и друг скандален факт – че кандидатът за лидер на БСП, Кирил Добрев, е бил арестуван преди години на Калотона, за трафик на валута, по време на ЮгоЕмбаргото !

Също това лято, ген. Григоров заяви пред Грог, че Делян Пеевски е  напуснал страната ни и е извън България, скрил се е , избягал е !

Генерал Валери Григоров е председател на Политическа Партия „За теб, България“ и водеща фигура в коалиционния политически проект „Ние, гражданите“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ИЗГЛЕДАЙ - Бивш ШЕФ На ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ: "БОЙКО ИЗНАСЯ КУФАРИ С ПАРИ" ! - НТД (ntd.life)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!