Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колко ти даде Сорос, Цецо: акция облепи централата на Цветанов

ЦРУ прикрива намесата на ККП в изборите на САЩ, каза директорът на Националното разузнаване

ЦРУ и китайското разузнаване действали заедно срещу Русия

2- метрови плакати бяха залепени на централата на Републиканци за България през уикенда. А лидерът на новата партия Цветан Цветанов сам показа в медиите колажа, в който е свързан със Сорос по един неделикатен начин. С това той реално направи реклама на атакуващата го и също нова партия БТР – България на Труда и Разума. Бившият втори в ГЕРБ обаче замълча по повод хвърлената му ръкавица и поканата за дебати, поднесена по този нестандартен начин от лидера на алтернативната политическа сила Райчо Марков.

 

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Потърсен за коментар от 19 минути, той казва: „Радикалната промяна, смяната на колониалната система в България ще направят хора, които са широко неизвестни до този момент.  Дразнещо е, когато износени физиономии от прехода се представят за алтернатива. Това ме подтикна да отправя тази оригинална покана за дебати на Цветанов. Чудно ми е кой плаща музиката там, защото съм наясно колко струват офисите в страната, участието в тв програми и пресата? Всички партии, с изключение на БТР, са за ЕС, НАТО и еврозоната, а голям процент от хората не са и

няма кой, освен нас, да ги представлява. Партията на Цветанов иска да мине за най-евроатлантическата в България сред останалите предателски, което породи допълнителен гняв в мен и нашите членове. На изборите на 4 април пред избирателите има 2 опции: поробена България или независима България с независим лев, независима икономическа и независима външна политика.
Понеже не отговори на хвърлената ръкавица, изпратих на Цветанов чрез месинджъра във Фейсбук съобщение, че не хапя и го очаквам. Няма отговор до момента”.
Марков използва случая, за да каже, че партията му БТР предупреждава за предстоящи нови акции, изобличаващи политици на статуквото. Цветанов е бил първият, но няма да бъде последният.

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Колко ти даде Сорос, Цецо: акция облепи централата на Цветанов | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!