Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отврат: Дори и на Коледа Бойко не спря да дрънка глупости и да се хвали

Дори и на Коледа – празник, който повече от българите прекарват вкъщи с близките и приятелите си, премиерът Борисов не пропусна да направи обиколка из Родопите и да заяви, че „през последните години е свършена много работа и резултатите са видими“.

„Направеното остава, приказките на опонентите ни отминават. Навсякъде в Родопите строим пътища, детски градини, училища, пречиствателни станции, сепариращи инсталации, така че това прекрасно място в България да е чисто. Прави се и пътят към село Абланица и когато условията позволяват, той ще бъдат и асфалтиран“ – каза Борисов.

Премиерът разгледа новата компостираща инсталация в Барутин, която предстои да бъде въведена в експлоатация. Тя ще обслужва пет общини – Девин, Борино, Сатовча, Сърница и Доспат.

Борисов разгледа и обновената спортна зала в Доспат, както и реновираното училище.

Хората виждат и оценяват подкрепата от държавата. В малките населени места основен приоритет e изграждането на инфраструктурата – улици и водопроводи, спортни зали и училища. През последните години е свършена много работа и

резултатите са видими, похвали се във Facebook профила си министър-председателят.

„Родопите са основен приоритет наред с образованието, науката и здравеопазването. За последните 4 години правителството отпусна над 40 милиона на община Доспат. Благодарение на част от тях градът скоро ще разполага с нов център, който ще се простира на 13 декара“ – заяви Борисов.

Ударно строим и в Северна България – пътя „Ботевград-Мездра“, магистрала Хемус. Готови сме и с проекта за автомагистралата от Русе до Велико Търново, похвали се още премиерът.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Отврат: Дори и на Коледа Бойко не спря да дрънка глупости и да се хвали - Говори открито: мнения, без цензура, корупция (govoriotkrito.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!