Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавата на кренвиршите: Чакам до дни да почнат да обвиняват гражданите, че били антиваксъри, че не искали да се ваксинират, че не вярват на мутрата, дето ги такова с 200 още за закуска

Image may contain: 1 person, closeup, text that says 'боец'

Image may contain: 3 people, indoor

ДЪРЖАВАТА на кренвиршите!

Ваксините пристигнаха с бусове за... кренвирши.

Сами по себе си ваксините са тежка тема в България. Правителството на мафията обаче използва всяка възможност, за да маргинализира и освини допълнително всичко. "Ключът към успеха" е да обвиняват за всичко гражданите, медиците и тн. и предварително да се подготвят за поредният провал с дежурните обяснения, димки и лъжи.

Борисов раздаде последните месеци от джама на джипката поне половин милиард за асфалт и "бог да прости", за да задържи прогнилата си власт. Можеха да се купят три специализирани буса за жълти стотинки за лабораторията и ваксините да се транспортират с тях. А не с камиони за кренвирши. Да, ама не. Да ви припомня ли, че в България строителството на магистрални лотове се печели от сладкарници? А пречиствателни станции се "усвояват" и строят от наши фирми за боза или пелети?

Това е картината - държавата на кренвиршите. На ментета, на полуфабрикатите в политиката, на гнусните жили, кости и хрущяли в парламента.

И чакам до дни да почнат да обвинявате гражданите, че били антиваксъри, че не искали да се ваксинират, че не вярват на мутрата, дето ги такова с 200 още за закуска. Но, запитайте се, кой ще вярва, ако ти карат ваксина в бус за кренвирши? Защо го правят

тогава, защо убиват и малкото нормалност, която е останала по земите ни? С една глупост унищожават труда на медиците.

Защото това знаят, това могат и това правят. Управляват ни тъпи и алчни изроди, които освен да лъжат и крадат нищо друго не могат да правят. БОЕЦ разобличаваме престъпленията им и видим битка срещу това зло за свобода и справедливост!

Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.

Премиера -кренвирш е пътник, но преди да си отиде ще "занули" каквото може с надеждата, че в завещаният мрак ще може да се прероди и върне отново.

Не става. Но бусовете за кренвирши стават и за бюлетини. Само казвам, да си знаете.

Битката продължава.

26.12.2020г. - Георги Георгиев - БОЕЦ

#БОЕЦ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!