Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: ББ уредил Натали за Модна икона на годината (блондинката се стяга за голям шеф в овладяната от Баце bTV)

Само дни след кардиналните промени в bTV, издигането за шеф на Антон Хекимян на мястото на прогонения заради протестната си позиция Венелин Петков, който правеше телевизията поне да изглежда независима от шайката на ГЕРБ, дойде ред и на новите „звезди”.

Сигнал до Narod.bg разкри, че сред новите богопомазани в частната медия ще е и любимката на ББ – Натали Трифонова. Блондинката, типично в стилистиката на своята „порода”, побързала да се похвали пред колегите, че овладяната от Баце bTV вече й е в краката и че тя ще е по-голям шеф от новинаря Хекимян.

Палавата търновка, която мълвата, подхранвана от собствените й хвалби, упорито свързва с премиерската спалня, била убедена, че мястото й като титуляр в телевизията вече било в кърпа вързано, категоричен е читателят на Narod.bg.

По този повод Наталка отново намекнала, че любовникът й, новият властелин в тв канала, е самият ББ.

Това била и причината, поради наподобяващото на шоу предаване COOLt, което е със скандално нисък рейтинг, щяло да продължи да измъчва зрителите, вдига рамене информаторът на Narod.bg.

Като капак на всички „бонуси” Натали заслужила, не е ясно по какъв точно начин, ББ да я избута напред и в светския живот, като я направи Модна икона на годината в журналистиката.

Призът бил подготвен като новогодишен подарък за дългокраката хитруша, обясни източникът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сигнал до Narod.bg: ББ уредил Натали за Модна икона на годината (блондинката се стяга за голям шеф в овладяната от Баце bTV) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!