Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекар смаза НОЩ: Ваксините не стават за бременни и пациенти с онкологични заболявания (ВЛАСТТА крие ИСТИНАТА)

Н.с. I ст. д-р Светлозар Сардовски разпердушини великите медици от НОЩ, като детайлно обясни защо ваксините, които ще получим срещу Covid-19, не мога да се прилагат при бременни, хора с автоимунни заболявания и онкоболните, установи Narod.bg.

До момента тази информация старателно не се разгласява от докторите около Бойко Борисов, назначени уж да ни бранят от вируса.

Специалистът-кардиолог детайлно е проучил типовете ваксини, затова и убедено сподели във фейсбук, че властите умишлено премълчават истината за ваксинацията.

Ето целия пост без никаква редакторска намеса:

ЩЕ ме ПРОЩАВАТЕ, знам че Обещах, но не можах се удърЖА да не коментирам….

и с МИНИСТЪРА на МЗ НЕ са ДОБРЕ НЕЩАТА, както и с КУНЧЕВ за ВАКСИНИТЕ!!!

И ако това повтарящо се безхаберно поведение не бе истина и трагично, щеше да е комично…..

Днес в „Лице в лице“ при Цв. Ризова, министъра на МЗ, наред с общите фрази и отговори в стил лозунги, вместо да „отмие срама“ от непрофесионалния отговор на  “колегата си“ Кунчев, на въпрос на водещата „може ли да се препоръча ваксината на Пфайзер при пациенти с автоимунни, онкологични заболявания и алергии“ отново повтори същата глупост, че специалистите трябвало да кажат дали може да се направи, като трябвало да се прочете и кратката характеристика на ваксината….

Министре, в тази кратка характеристика по този въпрос пише, което и трябваше да цитирате, че:

1. Няма пациенти с автоимунни заболявания, участвали в изпитването на ваксината на Пфайзер, поради което тя не може да се препоръча на такива пациенти, както и на бременни или такива, които имат намерение да забременяват в следващите 2 месеца след ваксинирането.

2. Не може да се препоръча и за пациенти с активно (лекуващо се в момента) онкологично заболяване, тъй като такива не са участвали в изпитването на ваксината, което не се отнася за онкологично излекуваните (това не го пише в „кратката характеристика“, но се подразбира от научният дизайн на изпитването…..ти да видиш, някой явно го е чел и него…..).

ОСВЕН ТОВА:

– Очакват се два типа други ваксини (може би февруари-юни 2021г ), които ще са подходящи за такива хора.

– Принципно противопоказание за ваксините е алергия към някоя от стабилизиращите я съставки (но дори и тогава тя може да се направи при съответна противоалергична медикаментозна подготовка. Да не говорим, че ще има още 3 вида ваксини с различни съставки).

Не мога да не спомена и поредното повтаряне, този път от хирург (но и Министър все пак) на „великото“ изявление на колегата си травматолог Балтов, директор на Пирогов, за ваксинацията при преболедували!!!, за антителата, па колко били, па кога да се направи ваксинацията….Очевадно и министърът не е чувал за клетъчен имунитет, пропуснал е и той тая лекция….което пък ме кара логично да си мисля, че двамата и още няколко „известни“, са учили еднакво „друга“ и непозната ми медицина……

Та, вече и ПО-СЕРИЗОНО от мен, учил явно „различна“ медицина:

НЯМА ВАКСИНА, НЯМА И ДА ИМА, КОЯТО ДА ИЗГРАДИ ПО-ТРАЕН И ПО СИЛЕН ИМУНИТЕТ ОТ ПРЕБОЛЕДУВАНЕ, ОСВЕН МОЖЕ БИ ЖИВАТА ВАКСИНА, КАКВАТО ОБАЧЕ, ЗА КОВИД НЕ СЕ РАЗРАБОТВА. Мдааа….

И стига с тия антитела, в които се „упражняват секакви“ „експерти“. Това, че те са видимата част от имунитета, не означава че не съществува „невидимият“ клетъчен имунитет, който м/у другото, май е по-важен….

„Демек, като се не види мозъко у главата“, това не значи, че го нема“….макар, че сега като се „замислим“, май не за всички е „верно“ туй мое прозрение…….

Та НАКРАЯ, както е видно, не само че няма информационна кампания за ваксините, но и когато им се дава трибуна на отговорните ОРГАНИ , те се държат като истински ОРГАН и не дават дори и правилната информация, сигурно щото явно не само “НЕ ЧЕТАТ ЛИСТОВКИТЕ“ (но пък препоръчват да ги четем ние), но май и не сме учили една и съща медицина……Ужасен ужас….

НО, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ и ТУКА Е ТАКА – тоз мой постулат много помага за да не изперкате „хептем“….

Но и ЗАПОМНЕТЕ, че:

За да възтържествува ЗЛОТО, достатъчно е НИЩО да не прави ДОБРОТО…

Така, че БЪДЕТЕ ДОБРИ…..

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Лекар смаза НОЩ: Ваксините не стават за бременни и пациенти с онкологични заболявания (ВЛАСТТА крие ИСТИНАТА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!