Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Софийска градска прокуратура: Не може да открием доказателства, че Бойко Борисов е премиер

Сатирична публиказия на nenovinite.com

СГС - Около 18 човека проявиха енергия и отдадоха време да се развълнуват от съобщението на Софийската градска прокуратура, че снимките с кюлчета, пачки и кремове за стави не са това, което всички си мислеха и знаеха.

"С цел да разясним защо няма да има дело и за да се спре с петненето за пореден път на името на Прокуратурата от определени среди, заявяваме, че освен, че не открихме данни за престъпление, не открихме и данни, че самият г-н Борисов е премиер на Република България" - цупят се от столичното обвинение.

Съобщение от пресцентъра на прокуратурата сочи, че Борисов е определен като министър-председател от съмнителни новинарски сайтове с неясна собственост, която е трудно проследима отвъд офшорки в Търговския регистър и публикации в протестърски умно-красиви медии.

"От гледна точка на правото става дума за някакъв чичко, сниман как спи и до него пари, уиски и Бен-Гей. Всеки уважаващ себе си ТИР-аджия си прави стотици такива кадри, след като завърши курса си и му платят в евро" - твърди се в съобщението.


"А и г-н Борисов основно прави live-включвания в социалните мрежи и философства точно, както правят международните превозвачи."

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Софийска градска прокуратура: Не може да открием доказателства, че Бойко Борисов е премиер (nenovinite.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!