Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Масовите, почти коледни настроения са за нов Народен съд – грозен, несправедлив, но практичен

Дойде време да подложим на проверка кой казва истината и кой лъже! Смао преди няколко дни предупредих.

Тази сутрин оня сополанко, назначен за някакъв отговорник по ваксинацията каза от трибуната на министерския му съвет, че до края на януари в България ще има 100 000 ваксина. Това означава възможна ваксинация на само 50 000 човека, което представлява пък около 2/3 от населението на град Плевен!

Според същият сополанко-отговорник и тъмничарите от НОЩ в следващите месеци вече ще разчитаме на някакви друг тип ваксини /вероятно руски, китайски и прочее/ за които нашето престъпно правителство не е платило и един лев, но до ваксината за която платиха предварително много милиони долари българските граждани няма да имат достъп. С изключение на едни 20% при това след около година време. Това е много условно, разбира се, но потвърждава думите ми, че ние бедните държави платихме на богатите да получат възможност до защита от вируса. За нас няма такава, освен незначителните дози от нея, пристигащи тук за замазване на очите и прикриване на поредния грабеж. Двоен стандарт.
…………………………………………………………………………………………………………….

На този престъпен здравно-погребален фон, агент Иван – настоящ вицепремиер, се вихри по всички телевизии с невиждано доволство, че по време на неговото министерстване били боядисани в зелено няколко руски танка и зилове, призведени и придобити през 1972 година. Грандиозен успех бил и наплива на нов тип български войници, чиято възраст се вдигна до 50 години, но те изглеждат като 70 годишни лъвчета. Голяма модернизация била и поставяне на лазерните прицели в танковете, с които прицели аз съм бил на обучение във Военното училище още преди 35 години, но

едва днес министър – агент Иван, откри топлата вода. Друг е въпроса, че някои неща не се учат в доноснически среди, а дълбоко професионални и донякъде морално-естетични.
–––––––––––––––––––––––-
Лъжи, подлост, лицемерие, грабежи, отвличания, убийства, банково мародерство, опустошаване на села и градове, токсично замърсяване в национален порядък, унищожение на малък и среден бизнес, ограбване на частна собственост, безпътица – това е истинското лице на борисов и борисовчетата, които отнеха правото на цял народ да мечтае. Какво следва от това? Масовите, почти коледни настроения са за нов Народен съд – грозен, несправедлив, но практичен инструмент с много тежки вътрешни и външни последствия.

Точно тук, мисля да замълча. Предупредени сте.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!