Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Сърбия всичко е отворено, а българите се изнасят да празнуват там!

Българските власти подложиха буквално на унищожение ресторантьорския бизнес, както и голяма част от хотелиерите. Почти всеки ден според запознати се обявяват за продан хотели и ресторанти, но кой да купи бизнес, който държавата е забранила да работи. Оправданието е борба с вируса и налагането на противоепидемичните мерки.

Нека обаче хвърлим един поглед в съседна Сърбия и ще видим, че ресторанти и хотели работят по време на епидемията, даже за празниците им удължават и работното време. Явно проблемът не е в ресторантите и кафенетата, а е в главите на некадърниците, които обслужват коерпоративни интереси, съсипвайки цял един отрасъл.

Сърбите правят на пух и прах и всички доводи на така наречените експерти от НОЩ, които по всичко личи, че са се превърнали в бухалката, която унищожава безпроблемно 15% от БВП, обслужвайки своите европейски господари! Нека припомним, че Сърбия не е член на ЕС, а и по всичко личи, че няма зор да става. / evrokop

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: В Сърбия всичко е отворено, а българите се изнасят да празнуват там! - Единна България (edinnabulgaria.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!