Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Питат ме ще се ваксинирам ли? Ще се опитам да отговоря

Питат ме ще се ваксинирам ли? Ще се опитам да отговоря.
Носител съм на вековен български ген и ходя по Свещена земя, която има пречиста космическа памет. Пия бистра планинска вода, българско вино с пчелен мед и не се храня с вносни лай-а, увити в скъп целофан. Правя разлика между екология и токсикология, независимо, че звучат почти еднакво на прогресивните и цивилизовани нации!
-----------------------------------------------------------------------
Моят народ е тук от хилядолетия и с него сме изградили най-старата държава на европейския континент и в света, чието истинско значение и знание е завинаги скрито и заключено за чужденци и чуждопоклонници. Зная какво е вода, въздух, огън и земя за разлика от скитниците, които имат друго предназначение в нашия и отвъдния живот. Не съм уплашен, нито унил спрямо действията на временни и необходими твари - наши и чужди, които предават и продават българската "земя", без да разбират, че вършат празни дела. Безсмислени. Нашият свещен гняв изпращаме в техния дом и той опустява и се превръща в пепел и прах. Преследваме вероломните до края на света и оттатък небитието, докато мъртво роденото се върне в дома си. Не мразим никого, защото добре познаваме стихията на омразата, но не прощаваме предателство.
---------------------------------------------------------------------
Здрави са нашите корени, но клоните ни са обрулени от ветровете на

лицемерието и предателствата. Никой чужд не знае, че не общуваме чрез цифрови технологии, а с корените си под земята и това е така, откакто свят светува. Разединени сме от бури, но сме единни в действията си да защитаваме и разчистваме по уникален начин излишното за планетата Земя и Смисъла.
Търпеливи войници сме и винаги побеждаваме.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!