Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Коронавирусната пандемия предсказана с поразяваща точност преди почти 40 г.

Ако някой е бил изненадан от епидемията от коронавируса, тръгнала от китайския град Ухан в началото на тази година, то това сигурно не са писателят на бестселъри Дийн Кунц и неговите читатели, твърди debati.bg.

Още през 1981 година в романа си „Очите на тъмнината“ /“The Eyes of Darkness“/ авторът разказва за китайска военна лаборатория, която изпуснала смъртоносния вирус „Ухан 400“.

В романа той е бил част от тайна програма за създаване на биологични оръжия, а именно такава е и една от версиите за произхода на съвременния вирус SARS-Cov-2, причиняващ опасното за живото заболяване COVID-19. Вече се досещате къде се намира тази лаборатория според Кунц – в град Ухан, епицентърът на сегашната епидемия от коронавирус.

По някакво "странно съвпадение" единствената лаборатория от ниво 4 и с най-висока степен на секретност на Института по вирусология на Ухан в действителност се намира само на 32 километра от епицентъра на епидемията. Само че тя работи едва от около 3 години макар и да е планирана десетилетия напред и определени кръгове отдавна да са знаели за това, както и навярно е станало с Дийн Кунц. Да се предполага, че той е предсказал всичко това става само за виц. Лабораторията е планирана, финансирана и построена от топ "демокрации" на дълбоката комунистическа държавност и учените работещи там са получили образованието си, както и щамовете с които да работят и цеите, които трябва да постигат отново в левите уневерситети на същата тази дълбока лява държавност, която Доналд Тръмп усилено се бори да ликвидира.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Отварянето на тази строго секретна лаборатория бе описано на страниците на

списание „Нейчър“ през 2017 година в статия, която предупреждава и за рискове в сигурността.

В романа вирусът „Ухан 400“ е представен като перфектното биологично оръжие, защото се предава само от човек на човек, не засяга животните, не издържа дълго извън човешкото тяло и затова не се налагат интензивни мерки по обеззаразяване на мястото след като населението му е унищожено.

74-годишният Дийн Кунц започва да пише романите си още през 1968 година /със „Звездно дирене“/ и досега има зад гърба си 80 заглавия, повечето от които станаха бестселъри.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Коронавирусната пандемия е предсказана с поразяваща точност преди почти 40 години (debati.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!