Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Имал червено семейство нашия другар, но бил независим!? Пусти власт и пари правят от всеки човек маймуна

След като даде интервю в което каза, че ще се еманципира от политическите партии при лично решение да се кандидатира отново за президент, Радев декларира, че неговото семейство е българското ляво и червено. Семеен, пък свободен!? Леле.

След като се загради отвсякъде с възможно най-куците коне в цялата държава и назначи с президентски указ съвършените тъпаци в системата на сигурността, днес другарят Радев ни вдъхва надежда, че няма да спре да вечеря тайно с олигарха Гергов, с още един кръг боклучави червени олигарси и всякакви знайни и незнайни герои от миналото, които искрено вярват, че именно Радев може да ги проектира и в бъдещето. И той наистина може!

Друг е въпроса, че партизанката-ремсист Корнелия го гледа вече през мушката на зареден с трасиращи патрони АК-47 по специално поръчение от летящата чиния на Бузлуджа. Такива са те законспирираните ни партии, които вечно имитират всякакви идеологии, но са винаги верни само на една единствена - "Каквото кажат отгоре!". Къде е това "отгоре" - остава все някога да разберем, иначе няма излизане от блатото на безвремието.

Съчувствам на другаря Радев, че се забърка в подобни работи, които никак не са му работа, но какво да се прави! Пусти власт и пари правят от всеки човек маймуна, а не

веднъж и от всяка маймуна човек! Така върви света отколе и така ще свърши!
---------------------------------------------------------------------
Имал червено семейство нашия другар, но бил независим!?
---------------------------------------------------------------------
Уважаеми другарю Радев,
първо извади гредата от собственото си око и помисли добре какво точно направи за цял президентски мандат, след това ще извадим и треската от нашето око. Което впрочем и с треската в него, вижда безпогрешно. Не се съмнявай!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!