Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Абсурд? БСП плюе по Румен Радев заради свой кандидат-президент, ето кой е той (СКАНДАЛ, който да даде властта отново в ръцете ГЕРБКП)

Грандиозният скандал с атаката на телевизията на БСП срещу президента Румен Радев обслужва ГЕРБ. Преди дни водещият в БСТВ Стоил Рошкев взриви социалните мрежи, след като си позволи да обяви от екрана, че държавният глава говори английски език като Борат (героят от едноименната сатира със Саша Барън Коен, добил популярност по цял свят, б.ред.), припомня Narod.bg.

Драгомир Стойнев се пъне за президент

Наш източник от върховете на Столетницата обясни, че зад обидата стои планиран удар

по имиджа на Румен Радев, а причината е позабравеният Драгомир Стойнев.

Информаторът на Narod.bg обясни, че именно бившият министър на енергетиката е гласен от Корнелия Нинова и БСП за кандидат-президент, защото Румен Радев не слушал „Позитано” и трябвало да бъде сменен от социалист с партийна книжка.

Помията срещу Румен Радев се изсипала в ефира на червената телевизия БСТВ с помощта на нейния директор – погребалният агент Васил Самарски, който е в изключително близки и топли отношения с заекващия Драгомир Стойнев.

Нежният Самарски е бивш областен шеф на БСП в Стара Загора и няколко мандата общински съветник в местния парламент.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Абсурд в Narod.bg: БСП плюе по Румен Радев заради свой кандидат-президент, ето кой е той (СКАНДАЛ, който обслужва ГЕРБ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!