Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България е в чудовищна матрьошка от кризи

Image may contain: 1 person, beard, text and closeup


"България се намира в една чудовищна матрьошка от кризи - COVID-кризата, икономическата криза, криза, свързана с огромното недоверие към това управление", заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов пред "Дарик радио". Той допълни, че в момента, в който се появи Бойко Борисов, хората виждат един лъжец и има огромно недоверие към управлението.

"Вчера прокуратурата покри записите на Борисов. Излезе с едно комично съобщение, в което казва, че в записите няма нищо незаконно, без да каже дали на тези записи говори премиерът", каза Иванов. Той припомни, че още през август държавното обвинение обеща експертиза да отговори дали на записите е гласът на премиера, а такава експертиза няма.

На въпрос за датата на парламентарните избори догодина Христо Иванов изтъкна притесненията как те ще бъдат проведени в ситуация на коронавирус, ако бъдат насрочени за първия възможен момент,

 каквато заявка направи президентът Румен Радев. Според него членовете на избирателните комисии следва да бъдат включени в плана за ваксинация, за да има гаранции за провеждане на вота.

"Ако не можем да успокоим хората, ще се получи това, което стана в Румъния - 30% избирателна активност", прогнозира Христо Иванов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Цитат на деня: България е в чудовищна матрьошка от кризи - Цитат на деня - Дневник (dnevnik.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!