Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КАСКЕТ КОЛЕДА И ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА

Image may contain: 1 person

КАСКЕТ КОЛЕДА И ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА

Вчера специализираната прокуратура връчи коледна подаръчна индулгенция на премиера. Според официалното им изявление Борисов не е извършил нищо от нещата, които чухме в онзи запис. Не е разпореждал проверки на държавни контролни органи за саморазправа с частен бизнес. Не е упражнявал натиск върху съдебни производства, свързани с представители на местната власт и евродепутати.

В същото време няма и капка информация за това какви са резултатите от поръчаната преди брутално много време експертиза. В началото прокуратурата категорично заяви, че няма да разследва съдържанието на записите, докато не установи тяхната автентичност. Щом вече са разследвали съдържанието и това действие е приключено – има един единствен логичен извод:

Експертизата относно автентичността на тези записи е готова. Прокуратурата е длъжна да оповести този доклад. Ако не го направи - това означава, че го укрива. Ако го направи и експертизата доказва, че гласът на онези записи НЕ Е на Ненчо Балабанов – значи имаме реално нова ситуация.

Да приемем за миг, че вярваме на прокуратурата. Да затворим нос и да преглътнем лъжата, че премиерът не е извършил нищо от това, с което се хвалеше в записа. Ок. Тогава той е отправял ЗАПЛАХИ към представители на бизнес, местна власт и европарламент. Заплаха за саморазправа, изречена от човек на неговата позиция не е като псувня в бакалията.

Това си е престъпление.

Освен това човекът, с който говореше по телефона, получи

ясни указания от премиера как да участва в разпространението на заплахи с цел изнудване. Тоест доказаната автентичност на записите ще уличи премиера в създаване на организирана престъпна група.

И това си е престъпление.

Единственото, което не е престъпление, ще бъде новата титла на Цвета Караянчева, която премиерът публично оповести в този запис.

Толкова от мен. Почваме да чакаме прокуратурата. Нека броенето започне сега. Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем джуджета, девет, десет.....

Radoslav Bimbalov

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!