Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пулев като Баце? Отмента се за дарението, става за ГЕРБ: Аз съм само един човек и не мога да оправя света... НО ПОНЕ МОГА ДА ОПРАВЯ СЕБЕ СИ?

Джошуа прекърши мечтата на Пулев за световен шампион по бокс, но никой не може да прекърши мечтата да стане властелин на чекмеджета в ГЕРБ!

Image may contain: one or more people, text that says 'SHILL Go дръжте ма ша StubHinS SUzy го убия! 2 ISTAR бегай бърже, едвам го удържам тоя!'

Кубрат Пулев съвсем по йезуитски се отметна от обещанието си, че ще дари половината от петте милиона паунда, които прибра за мача с Антъни Джошуа, на медиците на бойната линия с коронавируса.

Пред в. „Монитор” Кобрата се измъкна, че е „само един човек и не мога да спа света”. На журналистическия въпрос „Бе обещал да дариш част от средствата, спечелени от мача, в борбата с коронавируса. Ще го направиш ли и за какво точно?”, боксьорът казва: „Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на хора, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им покаже, че не са сами на този свят в болката си и в борбата си за живот. Естествено, проверявам всяка една благотворителна помощ, която правя, защото има много измамници, което е моралното дъно на човешкото същество”, поясни Пулев.

Следва важната част от интервюто: „Не очаквайте от мен гласност по подобни теми. Истината обаче е, че аз съм само един човек и не мога да оправя света, колкото и да ми се иска. Както досега, така и занапред ще продължавам да давам от себе си повече, отколкото дори някои хора заслужават, каквото, когато и както мога в името на това да променя България поне малко към по-добро”, измъкна се по терлици боецът.

Кобрата смята, че не се нуждае от публичност в благотворителността. „Това за мен не е благотворителност, а чист PR. На мен реклама не ми е необходима”, приключи темата Кубрат Пулев..

--

ГЛУПАЦИТЕ ЗЛОБЕЯТ, НО НЕ ДАРЯВАТ

Image may contain: 1 person, beard, text that says 'ZX 0 i sports e ANTHON StubHub NOVA.BG кубрат пулев дарява половината си хонорар за медиците'

Кубрат Пулев дарява половината си хонорар на медиците ни.

Много милиони.

Искам и тези тъпи глупаци, които му се надсмиват, да дарят и те толкова пари за медиците.

Ама няма да дарят, нали?

Petar Ivanov

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Кубрат се отметна за дарението: Аз съм само един човек и не мога да оправя света - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!