Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Започвам да виждам прилика между европейските, руските, китайските и севернокорейските ценности! Не е добре да умираме притихнали...

Николай Марков

Както гледам как униформени полицаи дънят в главите френски и германски граждани /при това бели/, пък и как прилагат някои репресивни мерки срещу тях, започвам да виждам прилика между европейските, руските, китайските и севернокорейските ценности!

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Задават се времена на такива репресии на властта спрямо обикновения протестиращ, недоволен и обиден човек, които са добре познати в ранното средновековие.

Сигурно има причина за появата на подобни явления, но съм длъжен да ви кажа, че медийното затъмнение у нас и в цяла Европа надхвърля всички морални, материални и други граници.

Обезпокоен съм и от мълчанието на всички европейски институции, включитено неправителствения сектор, които доскоро защитаваха права, свободи и върховенство на закона.

Тендециите в тази посока са обозпокоителни и заради пълната подмяна на общочовешкия дневен ред с политически диктат, който произвежда безгласни и смачкани бъдещи хора.

Мъртви души.

А може и да е началото на

един естествен край на политически цикъл и неизбежната му замяната с друг.

Това, което виждам, обаче зад кулисите, никак не ми харесва и не смятам, че света върви към по-голяма сигурност.

Точно обратното.

Не е добре да умираме притихнали, като магарета без история.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!