Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бог забавя, но не забравя! И не само Бог

Николай Марков

Не очаквайте да вляза в хора на обществените проститутки с различни професии, които дават мило и драго да убедят гражданите, че Борисов е виновен за всичо! Не е така.

Знаете какво отношение имам към това лице и няма нужда да пояснявам. Само, че "професионалната" му кариера стана възможна след като целуна на колене ръката на Доган и му се предложи за всяка угодна потреба и същото това нещо беше съгласувано и одобрено от Сакскобурготски. Агент Виктор и агент Гоце бяха посредствени изпълнители и съучастници на воля, която е далеч над тяхната. В Системата си има йерархия.

Нито генералските пагони бяха възможни по закон, нито многогодишното управление на един посредствен човек, ако зад гърба си нямаше Доган и Сакскобурготски, а той самия е определен за маша, необходима да не си горят те ръцете. Но тази огнена завера изгори живота на милиони почтени хора.

-------------------------------------------------------------------

Не съм певец от общия хор на жабите и нямам намерение да влизам в този блатен строй. Борисов носи своята вина за решенията, които е взимал и за последствията които са се случвали. Кукловодите му, обаче, носят същата отговорност, защото независимо дали ще стоят на слънце или под дебела сянка - Бог забавя, но не забравя! И не само Бог. Те вече са го усетили в личния си живот и им престоят

още по добри дни, когато тайното стане явно и възмездието на справедливостта почука на вратите им. Никой не е защитен в този свят.

------------------------------------------------------------------

По интересни за мен са зависимостите на всички, които произвеждаха зависими и управляеми хора, за да ги поставят на високи постове! Там някъде е заровено кучето, което е ключът към разплитане на задкулисието. Сложната мрежа от лица, организации и структури, които имат своя йерархия и никак не са безобидни, нито лесни. Питате ме: Ще я бъде ли България? Тя винаги е пречупвала сама времето, ще пречупи и тези поредни венециански търговци-мародери! Както се появиха от нищото, така и натам ще изчезнат!

За да бъдат заменени с нов живот и нови правила.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!