Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народът скочи срещу ГЕРБ: Оставихте ни без работа, как ще платим тока, храната свършва, убивате ни бавно!

Народът скочи срещу геноцида на ГЕРБ, оставил масово хората без работа! Поредната дивотия на здравния министър Костадин Ангелов, че държавата няма да отвори и след 21 декември под предлог коронавируса, буквално подпали социалните мрежи, видя Narod.bg.

Лошата вест предизвика порой от злостни коментари по близкия приятел на актьора Владо Карамазов. Narod.bg събра само няколко от тях, които са показателни за отношението на хората към престъпниците във властта:

Здравният министър знае ли, че 80% от народа е безработен и едва свързва двата края без пари? Тоя мухльо знае ли, че всички сметки стоят и чакат, спряха ми телефона, ще ми спрат и тока, водата не съм платила, провизии имам за два, максимум три дни, а пари не се очаква да вземем до… и аз не знам докога!

Кво правим, министърчета, докога ще ни мъчите и убивате бавно, но сигурно, децата ни полудяха, вкъщи не не говорим, че идват някакви празници…

Само може да се молите Бог да ви прости, защото ние и децата ни няма да ви простим, пише например Виолета Димова.

Според Пламен Атанасов пък решенията се взимат не от правителството на хунтата ГЕРБ, а отвън – от Брюксел.

Маргарита Стефанова пък заключи, че беднотията, до която ни докараха крадците във властта, е причина безработна жена да нахлуе в магазин, за да го обере. „Знам, че това не е решение, гладен и беден не краде, не прости, той иска да работи. И това право е гарантирано по конституция. Това ли беше идеята на нова конституция”, пита риторично фейсбук потребителката.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Народът скочи срещу ГЕРБ: Оставихте ни без работа, как ще платим тока, храната свършва, убивате ни бавно! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!