Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Кубрат Пулев става депутат от ГЕРБ, Бойко го пуска от страх, че губи София

Джошуа прекърши мечтата на Пулев за световен шампион по бокс, но никой не може да прекърши мечтата да стане властелин на чекмеджета в ГЕРБ!

Image may contain: one or more people, text that says 'SHILL Go дръжте ма ша StubHinS SUzy го убия! 2 ISTAR бегай бърже, едвам го удържам тоя!'

След срамната загуба от Антъни Джошуа Кубрат Пулев приключва с професионалния бокс и влиза в политиката чрез шайката ГЕРБ. Това е най-актуалната версия за съдбата на Кобрата след поредната катастрофа на ринга в събота вечер, обясниха само пред Narod.bg източници от върховете на властта.

Според информаторите ни вече имало договорка с Бойко Борисов Кобрата да бъде намърдан на избираема позиция в листите на ГЕРБ в София за следващите избори.

Читателите на Narod.bg твърдят, че боксьорът с манталитет на уличен побойник ще замести злощастния Калин Вельов, който на няколко пъти влиза и излиза от Народното събрание.

Така излича, че като депутат Кубрат Пулев ще влезе в парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. Политическата клюка носи още, че Пулев получил депутатска оферта и от Слави Трифонов, но хитро отказал, като решил да заложи на сигурното предвид факта, че

шайката ГЕРБ все още има някакви избиратели, а и изборните измами са специалитет на управляващата върхушка.

Бойко Борисов пък бил доволен от развоя, защото герберастите са на път да изгубят София. Затова на премиера от СИК му трябват нови популярни лица, които да изместят фокуса от корумпираните престъпници в обкръжението на Мутрата.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Само в Narod.bg: Кубрат Пулев става депутат от ГЕРБ, Бойко го пуска от страх, че губи София - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!