Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не мога, отвътре не ми идва да симпатизирам на човек, чийто идол е бил Борисов. Честито, Борисов! Гледай и знай какво ти предстои

Джошуа прекърши мечтата на Пулев! Треньор: Кобрата играе стар руски стил от 70-те (със сикаджийски ъпгрейд - държане, прийоми и наглост) срещу модерното въоръжение на комплексен боксьор

Е, видяхте ли го Кобрата – селяндурина? Ей такова е и нивото на България на световната геополитическа сцена, заради чобанина Борисов!
С Кобрата са лика-прилика!

Хубаво е Кубрат Пулев да се прибере в комплексите на София (при смъртноносия въздух) и да осъзнае, че неговата сила е само там – като поръчкова мутра.
Кариерата му преключи.
Честито, Борисов! Гледай и знай какво ти предстои, тулупе свински!

Аз не споделям мнението, че някой може да прослави България като победен. Както и не може, когато си чака преводача, защото не може да каже повече от „Здравейте!“ на евролидерите, например.
И още нещо – всеки трябва да си знае мястото и да не стъпва там, където всеки път става за смях, защото е неподготвен.

Трябваше да качат на ринга и брат му. За да е като в дискотеките. А отстрани да

пее Андреа.

Чалга в политиката. Чалга в спорта. Чалга в отношенията и възпитанието. В това превърнаха България – в чалгаджийска държава!

Не искам да бъда разбиран погрешно, затова сега ще уточня. Не мога, отвътре не ми идва да симпатизирам на човек, чийто идол е бил Борисов, но последствие му се е обидил, защото не го е пасрещнал на летището след загубата с Кличко. И слагам точка на темата.

Стоян Тончев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Не мога, отвътре не ми идва да симпатизирам на човек, чийто идол е бил Борисов – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!