Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал с ципа на вицепремиера Захариева

Въпреки критиките, които отнесе заради ципа на спортната си блузка по време на срещата с главния преговарящ на РСМакедония Бучковски тази седмица, "дипломат номер 1 на България" Екатерина Захариева се яви в още по-скандален вид в Панорама. Нито ранга на предаването като най-дълголетното дискусионно политическо у нас - на повече от 30 години, нито позицията на вицепремиер и външен министър позволяват такава фриволност, каквато виждате на снимката. Това не е въпрос на мода, а на достойнството на нацията, която тази жена от Пазарджик по някакво странно стечение на обстоятелства представлява. И то на международната сцена.

Не стига, че блузата на заместник-председателката на българското правителство беше спортна, в никакъв случай елегантна, че беше червена - един цвят с особено тълкуване, когато е носен от дипломат номер 1, поради характерността му за определени професии, ами и ципът отпред, беше разкопчан прекалено ниско. Такова облекло е абсолютно неподходящо по всякакъв етикет. Даже по почти несъществуващия през последните десетина години на тотално разпасване български.

Една дама, различна от фолкпевица или еротичен модел, би трябвало да съобразява

тези неща.

Екатерина Захариева е прословута с неуместното си облекло от години - вече 5 в правителствата Борисов 2 и 3, но такова чудо, каквото демонстрира в Панорама в петък вечер, досега изглеждаше немислимо дори за нея.

Съблазняването не е работа нито за вицепремиери, нито за министри, нито за дипломати.

То може и да върши работа из коридорите на властта, ала пред камерите минава всякакви граници.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!