Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Общинар от ГЕРБ плаши свой работник: „Ударих те с дясната, и с лявата ли искаш”?! (тарикатът натресъл на служителите си банков „кредит” за 2000 лв.) (ВИДЕО)

Гербераст с власт публично плаши свой работник с побой, полицията и прокуратурата подозрително дремят, разкри Narod.bg.

Общинският съветник в Хасково от управляващата хунта – Цвети Лалов, публично заплашил Валентин Караджов с репликата: „Ударих те с дясната, сега и с лявата ли искаш”?

За капак наглият общинар от партията на сикаджията Бойко Борисов, който уж бил собственик на най-големите чалготеки в Хасково, вкарал в трудовите договори на своите работници рекетьорската клауза, че ако напуснат, всеки от тях ще трябва да му изплаща кредит от 2000 лева.

!

Ето разказа на пострадалия Валентин Караджов, който е илюстриран и с видео:

Този видеозапис е с г-н Цвети Лалов, общински съветник от ГЕРБ и „собственик“, (уж е той, знаем кои са) на едни от най-оборотните заведения и чалготеки в града!

През януари 2018 г. подписах трудов договор с една от многото му фирми в негово присъствие, където никъде не прочетох в договора, че ако напусна или бъда освободен, трябва да му върна „кредит“ от 2000 лв.

През месец април 2018 г. изисках увеличение на работната ми заплата, тъй като 610 лв. за дейността, която извършвах, бяха подигравка с труда ми.

Ден по късно не бях допуснат до работата си, като ми бе заявено повече да не отивам там, без да ми бъдат предоставени документи за освобождаване, като опитите ми да посетя офиса бяха посрещани със заплахи!

Във видеото, което пуснах, ясно се чува как Цвети Лалов (общински съветник от ГЕРБ) ми отправя заплаха. Цитирам: „Ударих те с дясната, сега и с лявата ли искаш”?!

https://www.facebook.com/100053985422117/videos/169074601568720/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Общинар от ГЕРБ плаши свой работник: „Ударих те с дясната, и с лявата ли искаш”?! (тарикатът натресъл на служителите си банков „кредит” за 2000 лв.) (ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!