Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗКРИТИЕ: Деница Сачева има 5 дипломи за странни висши образования (министър – специалист по нищо)

Стана очевадно защо социалният министър Деница Сачева е такъв провал – патерицата на хунтата в провеждането на уродливата политика към българския народ разполага с пет странни дипломи за висше образование, които нямат нищо общо помежду си, разбра Narod.bg.

Затова не е странно, че цензът на Сачева я прави специалист по нищо, което личи и от забатаченото стимулиране на обществото във време на ковид кризата.

Както Narod.bg вече писа, последната й издънка е да остави без социална помощ завършилите висшисти, които в държавата на хунтата ГЕРБ стоят без работа.

Абсурдните дипломи на Сачева бяха коментирани и от острия език на лявата политика Татяна Дончева, ето какво смята лидерът на „Движение 21”:

Когато прости хора управляват 10 години, ние 90% от техните погрешни стъпки няма да ги знаем. Щяхме да сме ги научили, ако стане дума за скандал.

Както с язовира в Перник, научаваме нещо, за което става известно, че е плод на 5 години работа. Сега ковид пандемията – става ясно, че ние сме с най-високата смъртност. Не става дума за висока заразяемост, то това е състоянието на нашата здравна система. Защото в здравното министерство се занимаваха хора, които не разбират нищо.

Идва и въпросът като поемаш един ресор ти разбираш ли от него, имаш ли някаква представа какви са неговите основни проблеми, каза адв. Дончева в ефира на 7/8 TV.

„Забележете например социалната министърка Деница Сачева, трябва да и видите биографията. Тя разполага с 5 дипломи за странни висши образования. Първото е туристическия колеж в Албена, а всичко друго е добавка, като нямат нищо общо помежду си. И вие при това искате да ми кажете, че тя е специалист по нещо.

За българското училище по политика, където ако някой изкара диплома от там вече става за политик. Голям проблем ще има в социалната сфера – това е човек, който дава впечатление за повърхностно разбиране, тя не разбира от нищо.

Там ще има и проблем с пенсиите, защото пропорцията на работещото население, което трябва да осигури парите за пенсиите е много малка. Ще има проблем и със социалните заведения. Енергетиката също ще е проблем – там ще се отварят и затварят централи. Не знаем счетоводителката Теменужка какво ни е оставила“, каза още Татяна Дончева.

„Бизнесът и условията – за какво ще съществува икономическото министерство? За да ходи да краде бизнесите или да въведе порядък. Имаме проблеми в екологията, в МВР.

Защо дадохме държавата 15 години на тези неграмотници? Имахме достатъчно време да си премерим часовниците. Те ще застрашат нашия живот, ще го похарчат от неграмотност и от лакомия“, допълни тя.

ВИЗИТКА:

Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев“ в гр. Добрич.

След това завършва Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия и Международен колеж по туризъм в Албена.

Изучава и завършва Бакалавър по „Социална педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, където придобива и своите познания и страст към социалната сфера.

Магистър е по „Здравен мениджмънт“ в Университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас. Впоследствие завършва магистър (Cum Laude) по „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: РАЗКРИТИЕ: Деница Сачева има 5 дипломи за странни висши образования (министър – специалист по нищо) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!