Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сигнал до МВР: Старец влезе в болница заради сърце, но почина от Covid-19. Върнаха го на близките без портфейла с 40 лв. и джиесема (СТАНАХМЕ МАРОДЕРИ)

Натирени на дъното, унизени и оставени без пари, български лекари и медсестри се превърнаха в мародери, научи Narod.bg. Абсурдна случка от болницата в Стара Загора разкри едно неподозирано лице на бедността, в която ни набута хунтата на ГЕРБ – онези, които са призвани да ни лекуват, могат и да ни оберат дори мъртви.

Цялата история споделя със своите приятели във фейсбук Рената Раданова, която разказва как баща й – старец на 80-години, влязъл за лечение заради проблеми със сърцето, но й го върнали починал от коронавирус (!!!) и без личните му вещи като портфейл с 40 лв. и мобилния телефон.

„Насладете” се на бруталната история, която ще бъде дадена на МВР за разкриване на престъпниците:

Спокоен, консенсусен човек съм, но дори и най-уравновесената натура може да бъде предизвикана, когато се срещне очи в очи с опасно дебелоочие, липса на какъвто и да е морал и професионализъм, за да не кажа и нещо повече.

Баща ми постъпи на лечение по спешност в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“ на 23.11. с признаци на сърдечно заболяване и без изявена симптоматика на Ковид-19 и почина на 08.12.2020 г. с окончателна диагноза „КОВИД-19, идентифициран вирус“.

В себе си носеше джиесем и беше в адекватно състояние, но след приемането му в болницата телефонът му беше изключен и не можахме да се свържем нито веднъж с него. За 15 дни бяхме поставени в ситуация да гадаем какво се случва с него. Никаква възможност за достъп до информация, защото, видите ли, там било като на война.

След леталния изход стана ясно, че в ковидното отделение наистина се води война, при това с присъщото за всяка война мародерство.

След съобщението за кончината му отидохме в болницата, където на секундата ни беше връчен за подписване отказ от аутопсия, както и  епикриза.

И нищо друго! Нито телефон, нито портфейл, в който имаше скромната сума от 40 лв., нито часовник – нищо.

За парите – добре, не сме допрели до тях, но в смартфона има толкова лична информация – това си е престъпно.

Вероятно ще се наложи да се обърнем към полицията. а за чисто човешкия аспект – да оставиш един 80-годишен човек без връзка с близките му – не искам и да коментирам.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сигнал до МВР: Старец влезе в болница заради сърце, но почина от Covid-19. Върнаха го на близките без портфейла с 40 лв. и джиесема (СТАНАХМЕ МАРОДЕРИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!