Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Номинираха бунтовната комунистическа организация Черни Животи от Значение (BLM) за Нобелова награда за мир

заради предимно мирните палежи в САЩ и други насилствени мероприятия, бунтове и погроми...

защото Войната е Мир, а Мира е Война, когато на власт е Сатана

Точно така, група, ръководена от самоописани „тренирани Марксисти“, които буквално прекарваха времето си с Уго Чавес във Венецуела и след това предизвикваха нощ след нощ бунтове на насилствени грабежи с цената на поне 25 живота и рекордни искове за унищожени застраховани имоти от 2 милиарда долара, (вероятно много повече в неосигурено имущество), и гротескните сцени от стила на китайските комунистически Червени гардове, като например принуждаване на вечерящите в ресторанти да размахват солидарно юмруци, ако ли не да са изправени пред преобърнати маси и нападения, по някакъв начин тази група... е достойна за най-голямата награда за мир в света .

---

Според норвежкия депутат-комунист Петър Ейде това е именно така. Тази група и движението и спонсорироно от Сорор се е превърнало във важна част от "глобалната борба срещу расовата дискриминация" и е успяло да привлече по-голямо внимание към тази тема по целия свят, съобщава ТАСС.

Депутат от норвежкия парламент е номинирал американското протестно марксистко движение на комуниста Сорос, Black Lives Matter („Черни Животи от Значение“) за Нобелова награда за мир, съобщи в петък британският в. "Гардиън".

Инициативата за номиниране на движението е на депутата от Комунистическата Социалистическа лява партия на Норвегия Петър Ейде, според когото движението е станало важна част от „глобалната борба срещу расовата дискриминация“ и е успяло да привлече вниманието към тази тема по целия свят. Независимо от факта, че редица изказвания на поддръжници на BLM в САЩ и в други страни бяха придружени от бунтове и погроми, Ейде се позовава на данни от изследвания, според които повечето от тези действия все още са мирни.

"Инциденти, разбира се, се случиха, но повечето от тях бяха провокирани от действията на полицията или

на идеологически противници на протестиращите", добавя норвежкият депутат-комунист.

Тази седмица норвежки депутати номинираха още за Нобелова награда за мир организацията „Репортери без граници“, новинарския сайт Hongkong Free Press, Глобалния алианс за ваксини и имунизация, бившата кандидатка за президент на Беларус Светлана Тихановская, както и хокейната лига на Баренцовия регион, която според лидера на Норвежката червена комунистическа партия, Бьорнар Мокснес, е

отражение на идеалите на публичната дипломация и сътрудничеството между Норвегия, Русия, Финландия и Швеция. Крайният срок за номиниране на кандидати за Нобеловата награда за мир за текущата година традиционно е 31 януари. Имената на носителите на Нобелова награда за 2021 г. ще бъдат обявени през октомври.

Кандидатите за Нобелова награда за мир могат да бъдат номинирани от членове на националните парламенти, ръководители и членове на правителства на суверенни държави, бивши и настоящи членове на норвежкия Нобелов комитет и негови бивши консултанти, предишни лауреати за мир или членове на борда на лауреатски организации, университетски професори, почетни професори и доценти по история, философия, право, религиознание или богословие, ректори или заемащи подобни длъжности като ръководители на университети, както и директори на външнополитически институти и институти за изследване на мира. Това право имат още членовете на Международния съд на ООН и Постоянния арбитражен съд в Хага, членовете на Института по международно право и Международния женски съюз за мир и свобода, посочва ТАСС.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: 'Black Lives Matter' Nominated For The Nobel Peace Prize | ZeroHedge

Номинираха Black Lives Matter за Нобелова награда за мир | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!