Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По Комунистически! Полицаи дебнат пред дома на журналиста Стоян Тончев

.
Стоян Тончев

Полицаи пред дома на журналиста Стоян Тончев след вчерашното му участие в телевизия ”7/8”. За това съобщи самият той в социалните мрежи.

Според разказа на Тончев от ранни зори патрулки дебнат пред дома му, като няколко пъти униформени са звъняли на вратата. 

Само преди седмица Тончев стана жертва на поредна репресия от страна на прокуратурата. Държавното обвинение изпрати опозиционния журналист на психиатрична експертиза. 

ФрогНюз припомня, че в началото на тази година той бе принудително вкаран в психиатрията в Бургас, след като полицията го извади от дома му в Поморие, че уж трябва да отиде в Бургас, за да разпознае нападателите си. По този случай пред февруари срещу Стоян бе образувано досъдебно производство за хулиганство.

Любопитното е, че близо 10 месеца по-късно разследващите решават, че във връзка с това разследване на журналиста трябва да се извърши нова психиатрична експертиза, макар такава да е направено още в началото на годината. Тя доказва, че Тончев е психически здрав, но има постравматичен стрес заради преживения зверски побой над него през 2016 година, при който той едва не загуби живота си

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Полицаи дебнат пред дома на журналиста Стоян Тончев (frognews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!