Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вместо при бай Ставри, Бойко се стяга за президент до живот с машинното гласуване щял да победи всеки, като бай Байдън

Машинното гласуване: "Системата е създадена по начин, по който всеки глас може да бъде сменен без това да бъде засечено" -- краят на демокрацията и начало на световен комунизъм

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Осъдете комунизма и ВИЕ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Вместо съд и присъда за комунистическата хунта ГЕРБ, престъпниците в управлението се гласят да пробутат Бойко Борисов за следващ президент. Това научи Narod.bg от изказване на един от яростните критици на Баце (в миналото) и настоящ пръв трубадур на премиера от СИК – Тома Биков.

„Рано е да се каже дали Бойко Борисов ще се оттегли след парламентарните избори. Не изключвам възможността да станем свидетели и на четвърто управление на Борисов, той да е премиер за четвърти път. Бяха го отписали и през 2013 г.“, коментира депутатът на шайката пред Нова тв.

Той обаче включи сегашния премиер и в сметките за следващите президентски избори. „На президентските избори кандидатът на ГЕРБ ще победи Румен Радев”, гласи оптимистичната за партията му прогноза.

Биков не изключи и възможността премиерът Борисов да е следващият президент на България, освен шофьор на джипка.

„Бойко Борисов трябва да бъде похвален за това, че носи отговорността за управлението в тези трудни за целия свят моменти. Това е достойно за уважение. По-лесният вариант беше да нямаме управление“, похвали началника си депутатът от управляващата партия.

По думите му решението за затварянето на държавата през март е било правилно, но сега „никой не иска нов локдаун, а и държавата няма никакъв интерес от това“. „‘Сега трябваа да направим така, че болниците да имат капацитет да се справят с пандемията“, допълни Биков.

„Вероятно пандемията ще бъде част от предизборната кампания. Тези месеци се равняват на години. Това, че някой е излязъл да протестира, не означава, че в страната има революция или революционна ситуация. Социални протести няма да има, но това не означава, че хората ще преминат леко през тази криза“, уточни той

„ГЕРБ е народно-консервативна КОМУНИСТИЧЕСКА партия и защитава повече интереса на периферията, отколкото на тези от центъра, посочи Биков.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

„Протестите от лятото бяха протести на центъра срещу периферия. Тези протести останаха абсолютно неразбрани от периферията.“

В опит за финална френска ласка Томата обясни, че Борисов не е никакъв диктатор – ако бил такъв, изобщо нямало да има у нас протести. 

Narod.bg обаче припомня, че същият Тома Биков на 12 септември 2012 година каза друго: „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и откъде идва…

Обещавам ви, че ще направя каквото трябва, за да не седне в креслото на министър-председателя. Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван.

Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до същинска революция.”

Ето и още нещо любопитно, казано в Бургас от Тома Биков на 11 октомври 2012 година:

„Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият – към нов мандат, а вторият – към подсъдимата скамейка. Когато човек е поставен пред такъв избор, той действа с усилията на всичко за оцеляването си.

Това е много неприятно за българската политическа система. В този случай демокрацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и икономически натиск и започват да се вършат още серия от престъпления. Крайно време е в България законите да важат за всеки…“

По-натам Биков прибавя няколко конкретни пикантни случаи – тези със съдбата на Мишо Бирата, на съпругата му, на Ваньо Танов, на Тодор Чакъра, споменава за убийството на Стефан Деспотов през 1994 година и ни убеждава, че „това, ако се случи в която и да е друга страна, да бъдем сигурни, че министър- председателят ще е вече в затвора“…

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Вместо съд и присъда: Бойко Борисов се стяга за президент, щял да победи Румен Радев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!