Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милионерка от лотарията даде парите на първия срещнат бедняк в Нигерия

Розмари Обиекор вярва, че заедно с парите се е отървала и от сума ти нещастия.

bgfactor.org , Николай Атанасов

Розмари Обиекор вярва, че големите печалби носят само нещастия, затова с радост се разделила с 3 млн. в местна валута

За всеобщо удивление жена, спечелила милиони от тотото в Нигерия, даде цялата спечелена сума на първия срещнат бедняк на улицата, предава Ananova .

46-годишната Розмари Обиекор (Rosemary Obiakor) от Лагос спечелила от Националната спортна лотария огромната за страната й сума от над 3 млн. от местната валута найра (13 500 паунда).

На церемонията по връчването на чека, предавана по националната телевизия, на въпроса за какво ще похарчи спечелените пари, победителката заявила, че ще ги връчи на първия срещнат бедняк. Тя обяснила, че е чувала много истории как хората печелят огромни суми на лотария и когато започнат да харчат парите ги застигат все по-големи нещастия.

Присъстващите решили, че Обиекор се шегува, но само час по-късно, тя осребрила чека и както обещала, стоварила чантата с пари в брой в скута на просякиня с 2-

годишно дете, молеща за милостиня.

Когато видяла купищата банкноти, неочакваната милионерка започнала да подскача и вика от възторг и да прегръща всички наоколо. Тя благодарила горещо на Розмари и казала, че веднага ще завърти с тях някаква търговия с храни. Преди да си тръгне с новото си богатство бившата просякиня раздала с шепи пари на бившите си другари от улицата.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!