Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Деветте коментара” поправят за часове десетилетия на комунистическо промиване на съзнанието

„Аз съм един обикновен човек от гр. Ланджоу (Lanzhou), провинция Гансу (Gansu). Тъй като не съм практикуващ Фалун Гонг и имам много малко познания за него, смятах, че Фалун Гонг е проста форма на чигонг, съчетаваща движения и медитация, подходящи единствено за пенсионери. Дори не знаех, че в Китай е имало 100 млн. практикуващи Фалун Гонг, в това число колежани, висшисти, университетски преподаватели, научни изследователи, военни и правителствени служители…”

Б е л е ж к а  н а  р е д а к ц и я т а: Настоящата публикация е писмо на китайски гражданин, изпратено до Центъра за оттегляне от ККП към Epoch Times

Здравейте уважаеми доброволци от Центъра за оттегляне от ККП към Epoch Times!

Аз съм един обикновен човек от гр. Ланджоу (Lanzhou), провинция Гансу (Gansu). Тъй като не съм практикуващ Фалун Гонг и имам много малко познания за него, смятах, че Фалун Гонг е проста форма на чигонг, съчетаваща движения и медитация, подходящи единствено за пенсионери. Дори не знаех, че в Китай е имало 100 млн. практикуващи Фалун Гонг, в това число колежани, висшисти, университетски преподаватели, научни изследователи, военни и правителствени служители.

Тъй като вече бях научил колко мирни са практикуващите, когато китайските власти несправедливо определиха апелът на Фалун Гонг от 25 април като „обсада на Джонанхай”, реших, че властите са изфабрикували лъжи, за да очернят групата.

Когато се случи Инцидентът със „самозапалването” на пл. Тянанмън , за броени часове китайските власти наводниха държавно-контролираните медии със зловещи снимки от събитието, твърдейки, че самозапалилите се са били практикуващи Фалун Гонг. Аз зададох въпросите защо полицаите на пл. Тянанмън носеха голям брой пожарогасители, които бяха използвани за потушаване на пламъците от самозапалилите се почти незабавно, и защо властите са позволили на полицаите да заснемат цялото

събитие отблизо с видеокамера, без да я спират.

Но във вътрешността на Китай, където държавно-контролираните медии бяха пропити с предавания, обвиняващи учението на Фалун Гонг за трагедията, инцидентът се превърна в ключов инструмент на китайските власти за настройване на общественото мнение против Фалун Гонг. „Самозапалването” разяри една подведена публика, чийто гняв с течение на времето бе насочен към тази група.

Постепенно започнах да вярвам, че самозапалването може да е било истина, защото знаех, че понякога хората могат да станат объркани, когато практикуват чигонг. Освен това, при вида на монасите от Виетнам и Индия, които се самозапалваха публично в протест срещу религиозното преследване от страна на правителствата им, реших, че не е напълно невъзможно същото нещо да се случи и в Китай.

Аз бях мамен чрез промиващата съзнанието образователна система на Китайската комунистическа партия (ККП) още от раждането си. Бях излаган на пропагандата й по телевизията и филмите десетилетия наред и имах много оскъдна здрава преценка по отношение на идеите на демокрацията, човешките права или свободата. По онова време не можех да разбера защо практикуващите Фалун Гонг, включително и колегите ми, отиваха на пл. Тянанмън, за да показват банери и разяснят истината за Фалун Гонг, както и да разобличат пред хората лъжите на ККП.

Рядко говорех за Фалун Гонг в работата си или в къщи. От време на време чувах приятели, които бяха чели разясняващи истината за Фалун Гонг материали, да казват, че самозапалването на пл. Тянанмън е било изцяло инсценирано. Но не вярвах в това, тъй като все още бях под влиянието на измамните медии на ККП. Изобщо не ми хрумна, че китайското правителство би могло да е съчинило такава голяма лъжа. Нямах представа за почти десетте дълги години на жестоко преследване и геноцид, на който практикуващите Фалун Гонг са били подложени в Китай . Всъщност много малко хора в страната знаеха за преследването.  
 
По случайност гледах „False fire” – отличения с награда от международния кинофестивал Columbus филм – и най-после разбрах, че т. нар. „самозапалване” на пл. Тянанмън действително е било мръсна измама. Бях потресен, разгневен и натъжен. Не бях готов да чуя, че ръководената от Джиянг Земин (Jiang Zemin) ККП е до такава степен безсрамна и жалка. При все това Джиянг е такъв идиот, за да извърши нещо толкова глупаво в днешния свят на Интернет.  
 
По-късно имах щастието да получа софтуера за пробиване на Интернет-блокадата в Китай и да прочета книгата „Девет коментара за комунистическата партия ” от Epoch Times и „Кой е новият Китай” на Шин Хаонян (Xin Haonian). Едва тогава разбрах, че цялата история на ККП е била базирана и изградена върху лъжи и измами, бидейки кървава, безсрамна и изпълнена с терор.

Прочитайки „Деветте коментара” и „Унищожение на  комунистическата партийна култура” на Epoch Times, десетилетия от извършваното над мен промиване на съзнанието и индоктриниране с комунистическата идеология изчезна за броени часове. Възвърнах си човешката съвест и преценката на добро и лошо.

Осъзнах, че практикуващите Фалун Гонг са наистина истинни, състрадателни и издръжливи, както и че ККП е най-големият култ в света. Когато научих за бруталните зверства на ККП при отнемането на органи от практикуващи Фалун Гонг и за изгарянето на останките им в концентрационния лагер Суджиатун (Sujiatun), гр. Шенян, провинция Хейлонджян (Heilongjiang), почувствах, че небесното унищожение на ККП е исторически неизбежно.

Сега аз тържествено заявявам оттеглянето си от младежката лига на КП  и Младите пионери, които са асоциирани с ККП, като ще отстраня от себе си белега на звяра.

За един нов демократичен Китай, и което е по-важно, за да не бъдат нашето поколение и нашето потомство системно преследвани, както практикуващите Фалун Гонг са преживели и изстрадали под управлението на режима след 20 юли 1999 г., нека да съберем крайно необходимия кураж, за да се присъединим автоматично към отбора доброволци, които популяризират „Деветте коментара”, помагайки на повече хора да осъзнаят злата природа на ККП и да се разграничат от нея.

У Уенчянг (Wu Wenqiang)
Ланджоу (Lanzhou), провинция Гансу (Gansu)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!