Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Чистката продължава – Бойко бие шута на Десислава Танева, министър става Васил Грудев (Той пък крие Covid)

В опит да се спаси от политическа смърт сикаджията-комунист Бойко Борисов продължава със сериозната чистката в хунтата ГЕРБ. След като стана ясно, че от следващия парламент отпадат знакови гербаджии като ПКП Цвета Караянчева, Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, Владимир Тошев и Кирил Калфин, дойде редът и на Десислава Атанасова, научи ексклузивно Narod.bg.

Земеделският министър губи поста си след Нова година, разкри отлично запознат източник с връзки в управляващата шайка. Баце преценил, че назначената с протекцията на месарски босове от Панагюрище сливналийка носи сериозни щети на ГЕРБ с компрометиращите скандали около нея и мъжа й – кмета на Сопот Коста Каранашев, уличен, че точи еврофондове чрез подставени лица.

Затова в стола на провалената Десислава Танева ще седне Васил Грудев, в момента шеф на „свещената крава” на управляващите престъпници – Държавен фонд „Земеделие”, откъдето се крадат милиарди европари всяка година, разкри читателят на Narod.bg.

Понеже всичко, свързано с ДФЗ, се пази в дълбока тайна, Narod.bg разкри и друга новина – в момента Васил Грудев е с коронавирус и е оставил далаверите на своите заместници.

Фондът е най-голямата финансова дупка в държавата, откъдето на година изтичат несметни потоци евро в джобовете на близките до ГЕРб, ДПС и БСП олигарси. Затова и досега нито едно правителство не направи нищо, за да въведе ред в раздаването на субсидии, които напълниха банковите сметки на крадците около властта.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!