Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сашо Диков: Бойко Борисов не се е оливал така. Никога не е бил толкова нагъл и гьонсурат. Гръм от ясно небе ще тресне гьонсурата и то скоро!

„Този наглец, този гьонсурат не вижда по-далеч от багера, джипката и носа си. Отлично обаче осъзнава, че дните му са преброени и то не само в управлението.

Бойко Борисов и цялото му управление могат да се срутят буквално за няколко дни, ако прокуратурата се заеме с него. Или пък ако се появи алтернативно интелигентно управление. Това коментира в ефира на 7/8 тв Сашо Диков, пише frognews.bg.
"Борисов не вижда по-далеч от джипа си и багера. Това е", посочи той.

Записът, който излезе тези дни не е нещо ново. И преди е имало записи, за които Борисов първо мълча, а след години си призна, че са истина. Така че това не е нищо ново, коментира Диков.

В мига, в който прокуратурата подхване разследване или се появи алтернатива в управлението, което неминуемо скоро ще стане, той е пътник. Така жестоко ще се срути и ще падне заедно с хората си, че историята ни няма да помни такъв крах“, смята журналистът.

По негово мнение много хора в страната мислят, че той трудно може да падне от власт, че няма алтернатива. "Не е така. И за Живков така мислехме, но за няколко часа нещата се промениха. Беше като гръм от ясно небе, но се случи", посочи той.

Сашо Диков предрича на Борисов съдба много по-тежка от тази на екс премиера Иван Костов.

„Все още има хора, които са обезверени, защото си мислят, че няма други възможности. Че няма да се намери алтернатива и Бойко ще си кюта на поста вовеки. Искам да им заявя, че това е абсурдно!

Щом на Тодор Живков навремето, който беше човекът-държава, му намериха цаката, то с Бойко ли ще си играем?! Само за часове се преобърнаха нещата тогава, така ще стане и сега – като гръм, като цунами“, казва Сашо Диков, предава frognews.bg.

И допълва, че президентът Румен Радев буквално бърка в здравето на Борисов и на цялата ГЕРБ, защото не си поплюва. А казва нещата право, директно и без шикалкавене.

„Навремето Радев разказа играта на Цветан Цветанов. Какво ти, бе – той направо му каза и доказа, че е прост и то с убийствени, неоспорими факти. Как няма да трепепят пред него и да се опитват да му навредят“, коментира журналистът.

Диков взе на подбив дори прословутите магистрали на Бойко. “Как не се умори да се хвали с една трета завършена магистрала. Ами какво е положението с другите две трети бе, уважаеми?!”, пита устатият журналист и водещ, пише petel.bg

Portal-21 / https://lentata.com

Бойко Борисов не се е оливал така. Никога не е бил толкова нагъл и гьонсурат

"Работата носи свобода." Бойко Борисов не се е оливал така. Никога толкова нагъл и гьонсурат не е бил Бойко Борисов. Първо, защото наистина има наглостта да се хвали с нещо, което е огромен провал - Автомагистрала Европа. Защото той се пъчи по една трета от завършената магистрала. Ами другите две трети, какво правим, бе, господин уважаеми премиере?", изрази своето възмущение журналистът Сашо Диков, цитиран от "Евроком".

https://petel.bg/

Ако имахме прокуратура отдавна Борисов нямаше да е в политиката, нямаше да е и на свобода

"Aкo имaхмe прoкурaтурa, oтдaвнa тoзи чoвeк нямaшe дa e в пoлитикaтa, нямaшe и дa e нa cвoбoдa". Това заяви журналистът Сашо Диков в предаването "Политически НЕкоректно" по БНР.

„Гoдини нaрeд cвръх хaризмaтa му и умeниeтo му нa чoвeк oт нaрoдa му пoмaгaшe дa пeчeли cимпaтии, нo c пocлeднитe зaпиcи лъcнa урoдливият oбрaз нa Бoйкo Бoриcoв. Нe мoжeш пo тoзи нaчин дa гoвoриш нeщa зa хoрa, дa нe гoвoрим зa cнимкитe, пaчкитe. Aкo имaхмe прoкурaтурa, oтдaвнa тoзи чoвeк нямaшe дa e в пoлитикaтa, нямaшe и дa e нa cвoбoдa. Нo имa къcмeт, чe нямaмe прoкурaтурa… Втoрият му гoлям къcмeт e, чe нe мoжe дa ce пoявят oпoзициoнни cили, кoитo дa бъдaт припoзнaти oт хoрaтa кaтo oпoзиция нa Бoйкo Бoриcoв“.

https://petel.bg/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lentata.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!