Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Просто се компрометира самата немска журналистика!: Николай Марков, експерт по национална сигурност - за парите, пистолетът и политиката

Когато се научим да натискаме правилно клавишите на политическото пиано, тогава ще започнем разговора за дългоочакваната добавената стойност.
-----------------------------------------------------------------------
Казах ясно и недвусмислено, че ще ставаме все по-груби и настъпателни, ако България продължи да се развива политически и икономически, точно колкото е възможно това за германски концлагер. Това е недопустимо спрямо нас поведение и замисъл.
----------------------------------------------------------------------
Време е германската и европейска дипломация да се събудят от дълговечния си сън и да направят необходимата крачка напред за рязко и заслужено израстване на страната ни, защото с такива ишиаси и прочее наредени корумпирани типове в Европейската комисия и недъгавия европейски парламент, съвсем скоро ще загубим самата Германия и по стар балкански обичай и България

. А ние българите може да сме всякакви, но нямаме навици да губим всичко наведнъж. И да не забравят, че най-умните европейци са българите - от хиляди години до днес и до свършека на този свят.
Както и да изглежда отстрани.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!