Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков /агент Николай/ (Един комунист към друг): Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво!

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Николай Марков: Истинската ЧЕРВЕНА партия в България не е БСП, а ГЕРБ

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Един от емблематичните агенти на Държавна сигурност – депутатът Георги Марков, известен като агент Николай, написа хвалебствена ода за ГЕРБ и Бойко Борисов във Фейсбук. Тя започва с думите: ”Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво!”.

И продължава: " Приятели, На 3 декември 2006 г. Бойко създаде ГЕРБ. „Ти закъсняваш понякога, истино…“ се казваше в една незабравима песен, но истината за направеното от ГЕРБ е пред очите ни. За 14 години България беше променена. Доживяхме, благодарение на ГЕРБ, столицата да има три метра. 

Третото е от най-красивите в Европа. Кеф ти с метро до аерогарата, до Централна гара, от „Люлин“ до „Младост“. Имаме си най-после и втори мост на Дунав. Бойко ни направи магистрала до Южното Черноморие, до гръцкото море, а сега до Западната граница. Благодарение на ГЕРБ имаме зала „Арена Армеец“ и гледахме Григор и Цвети Пиронкова. Плакнахме очи с иконата Ана Иванович. Гледахме световни величия на женски и мъжки тенис.

ГЕРБ създаде и други магистрални отсечни, пътища, спортни зали и площадки, стотици детски градини, колектори, пречиствателни станции, реновира театри и културни обекти. А какво да кажем за бул. „Витоша“, по който, благодарение на ГЕРБ, тече 24-часов купон.

Въпреки двете национални катастрофи, до които ни доведе БСП през 90-те години, ГЕРБ стабилизира финансово България. Заплатите и пенсиите са най-високи за прехода. През 2019 г. сме трети по икономически растеж в Европа и сме със стабилен кредитен рейтинг.

България с Бойко проведе най-доброто европредседателство през последните години в ЕС. По-добро от това на Австрия, Финландия и Хърватска. В София се изсипаха 34-ма европейски премиери. Инициира Балканска четворка, Балканският поток е на финала.

Срещу постигнатото от ГЕРБ, което е видимо и безспорно, стоят две нули на опозицията – 00.

Бойко, тези 14 години доказаха, че проектът ГЕРБ имаше смисъл, защото направихте много за хората: „Ако си дал, ако си дал, ако си дал от себе си, не си живял, не си живял напразно…“

За Ч.Р.Д. на ГЕРБ да чуем великия Емил Димитров с песента „Ако си дал“, по безсмъртните стихове на Иля Велчев.

Проектът Мутро-Комунизъм на българският Кабал

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

ЕТО КАК КРАДЕ ПРЕМИЕРЪТ: Бойко даде обществени поръчки за 800 млн. лв. на свои гардове

„Ди велт” разкости Бойко: Олигарси и политици крадат милиарди от еврофондовете на България

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!