Родители излизат на протест: Не искаме децата ни да са неграмотни като Борисов

Родители на деца от 1 до 4 клас се организират за протести с децата срещу решението за затваряне на училищата. Родителите са сигурни, че дистанционното обучение за най – малките не струва и децата остават неграмотни.

Освен това държавата прехвърля отговорността за обучението на малчуганите на родителите, което е недопустимо, смятат те. Кой точно ще седи до детето да му помага от вкъщи?

И как родителите ще ходят на работа?

Всички тези въпроси възникват и родителите се надигат за мощни протести съвместно с децата пред МС. Парадоскът е, че голяма част от тези родители оставят децата си при баби и дядовци, за да могат да ходят на работа, като се знае, че най – застрашената група са възрастните хора. Протестите ще са със слоган „Не искаме децата ни да са неграмотни като премиера Борисов!“

Анализатори смятат, че въпреки че протестите над 130 дни не успяха да свалят управлението, то родителите ще успеят, защото органите на реда не могат да инсценират провокации.
Малките ще бъдат щита, който ще възпрепятства действия срещу родителите им.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: SofiaPost

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...