Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Положителното от това интервю е, че в Германия ще се уверят какъв идиот и простак управлява България и краде от данъците им, за да си пълни чекмеджето

Още снощи се запознах какви фантасмагории и простотии е изговорил Борисов за немския вестник. Мисли си, че той като е малоумен и германците са като него, за да се разберат. Но яко е сбъркал.

А онова, че мурвата му е аранжирала чекмеджето, е толкова нелепо. Срам, срам!

Положителното от това интервю е, че в Германия ще се уверят какъв идиот и простак управлява България и краде от данъците им, за да си пълни чекмеджето.

Ще се спра много набързо на фалшивите новини, които Борисов сам си пуска в световно неизвестни fake-сайтчета, за да излезе след това и сам да опровергае лъжата си.

Част от лъжите са, че има имение в САЩ и си е купил гръцки остров, за да представи и Барселонагейт като манипулация, но испанската прокуратура го разследва. И Мис Бикина си е реална, и детето, и връзката им, за която тя е споделяля, и брат й, и Йордан Христов, и бутика, и офшорките, и къщата, и прането на милиони евро.

Ако помните, преди 2 сдмици Борисов пак сам си пусна фейк, че ще затваря държавата, за да се появи в психично болно видео и да пита – не ни ли било срам, че той си пуска сам фейкове. Е, 2 седмици по-късно затвори държавата.

Радвайте се на интервюто на Борисов!

---

Освен останалите си психични проблеми, Борисов страда и от отвратителна логорея. Хем знае, че никой не го приема насериозно и никой не се връзва на брътвежите му, но упорито продължава да трови публичното пространство с лъжите на бедната си мисъл.

Стоян Тончев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!