Николай Марков: Нашата България.... Целият преход, който все още не е завършил е свързан с тотални грабежи, невинна човешка смърт, унищожение

Моята представа за България няма нищо общо с фандъковата, борисовата, царската-сакскобурготска или която да било друга политическа представа и действията им до тук.
Целият преход, който все още не е завършил е свързан с тотални грабежи, невинна човешка смърт, унищожение на природата, водите и пълно разхищение на полезните изкопаеми. Няма друга държава в целия свят, която изнася тонове злато като обикновена суровина и внася токсичните и битови отпадъци на цял един европейски континент!!! Такова национално предателство нашата история не помни и подобна разруха не съществува в българските спомени.
--------------------------------------------------------------------------
В моята България има мирис на рози, песен на чучулига и енергия от музиката на хиляди гайди. Тази страна днес е в мислите и чувствата ми, но утрешния ден, вярвам, ще възкръсне за нов живот, само след гибелта и заличаване на спомените за днешните търговци и предатели. Не ме интересуват ценности, които горят боклуците си под носа ми и са превърнали в токсично блато моята земя. Но пазят зорко собствената си! Никой не е успял да ни пречупи, няма да се случи и на тези поредни сатрапи. Няма да стане тяхната, задниците си да скъсат.

-------------------------------------------------------------------------
Аз не съм търговец и не искам да бъда никога такъв. Има достатъчно търговци по земята. Който има нужда от подобна самоличност, нека си върви с мир. С останалите сме във война, до пълна победа на единствената истина - българската земя е чисто и свято място. Земя на хилядолетна и достойна нация, преодоляла всички повратности на времето и пречупила не един предател.

Нашата България....

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...