ББ: "Има пари за всичко, действайте!" Нещо повече - умират си по коридорите в лазаретите точно от голямо няманe

Заложници на овластени от Брюксел бандити

ББ: "Има пари за всичко, действайте!"

Здравен министър Ангелов: "Кой казва, че няма легла за болните? Кой казва, че няма техника? Кой казва, че няма лекарства?"

Сами виждате, че властта е осигурила всичко необходимо за кризата, независимо от факта, че нито лекари, нито болни виждат голямото имане. Нещо повече - умират си по коридорите в лазаретите точно от голямо нямане - въздух под налягане.

За пловдивската ковид болница, например, са необходими буквално стотинки, за да започне да работи, а именно 1 милион и 250 хиляди лева. Агент Буда и агент Ангелов "усвояват" милиарди, но 1 милион лева няма. Според твърденията на лекари от самата болница, там няма и респиратори, друга необходима апаратура, кислород до всички легла, лекарства и прочее. Абе казано направо, няма нищо необходимо, цялото което струва колкото министър Ангелов носи в жабката на луксозния автообил и няколко грама от едното златно кюлче на ББ стоящо до леглото му.

------------------------------------------------------------------------

За мен това са овластени престъпници, които са пряко виновни за смъртта на хиляди невинни граждани, които пък можеха да са живи ако не беше налице престъпната безотговорност на властта и липсата на провоохранителна система, в лицето на независим главен прокурор. Каква тъжна ирония на съдбата!

------------------------------------------------------------------------

Намираме се в труден период, от който впрочем никога не сме излизали. Ръководят ни управници, които са тежко корумпирани, некомпетентни и напълно неадекватни. Социалната ни система е също пробита и ако трябва да съм напълно откровен такава не съществува, освен в телевизионните лакардии на онова нещо Сачева. Чувам, че на нея бизнеса й вървял добре и бил точно в същата сфера. Няма конфликт на интереси, зная това изречение.

Какво да ги правим? Идват ми мисли от тричане от висок мост в Родопа планина, до плуване в басейн с крокодли, но тези неща не били европейски. Ценностите на Европа стигнаха едва до това да се чувстваме заложници на овластени от Брюксел бандити, недосегаеми от никакъв закон. И те добре знаят това и се възползват от всичко. За нас остават само държавните заеми, които за времето на мафиотското тримандатно управление се увеличиха три пъти. Те трупат дългове - правнуците ни ще връщат.

Има и друга възможна развръзка, от която много ще боли - когато всичко тайно стане явно.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...