Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РЕВОЛЮЦИОННО: Италиански професор издаде лекарството срещу Covid-19, всеки го има вкъщи и струва левче

Италианският професор Елиза Винченци издаде строго пазената от фармацевтичната мафия тайна – всеки от нас притежава лекарството, което убива коронавирус, което обикновено държим кухнята и струва левче или два, проучи Narod.bg!

Планините от пари, които потрошиха правителствата по цялата планета за създаване на  ваксини и лекарства, са все едно пуснати в тоалетната чиния. После и водата е пусната, разбира се. Неумолимият убиец на „Sars-CoV-2” е… оцетът.

В това са уверени италиански учени от Лабораторията по вирусна патогенеза към клиниката на медицинския университет „Сан Рафаеле“ в Милано, които търсят противоoдествие на китайската гадина , както съобщи gazzettadimantova.

Екипът на проф. Елиза Виченци, която е от Мантуа, скромничи, че изследването е в самото начало , но и досегашните резултати са красноречиви. И са с висока научна стойност, за да са  публикувани в изключително авторитетното  специализирано издание ”Journal of Translational Science”.

Доказан от учените факт е, че  третиране с  винената киселина, в 0,3 процентен воден разтвор , вижда сметката на Sars-CoV-2, където и да се крие. Опитите са прецизно проведени с  изолирани заразени клетки от болни с положителни проби.

Проф. Виченци първа е изолирала коронавируса, вилнял у нас през 2003 г., без да му обърнем внимание.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/20

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!