РЕВОЛЮЦИОННО: Италиански професор издаде лекарството срещу Covid-19, всеки го има вкъщи и струва левче

Италианският професор Елиза Винченци издаде строго пазената от фармацевтичната мафия тайна – всеки от нас притежава лекарството, което убива коронавирус, което обикновено държим кухнята и струва левче или два, проучи Narod.bg!

Планините от пари, които потрошиха правителствата по цялата планета за създаване на  ваксини и лекарства, са все едно пуснати в тоалетната чиния. После и водата е пусната, разбира се. Неумолимият убиец на „Sars-CoV-2” е… оцетът.

В това са уверени италиански учени от Лабораторията по вирусна патогенеза към клиниката на медицинския университет „Сан Рафаеле“ в Милано, които търсят противоoдествие на китайската гадина , както съобщи gazzettadimantova.

Екипът на проф. Елиза Виченци, която е от Мантуа, скромничи, че изследването е в самото начало , но и досегашните резултати са красноречиви. И са с висока научна стойност, за да са  публикувани в изключително авторитетното  специализирано издание ”Journal of Translational Science”.

Доказан от учените факт е, че  третиране с  винената киселина, в 0,3 процентен воден разтвор , вижда сметката на Sars-CoV-2, където и да се крие. Опитите са прецизно проведени с  изолирани заразени клетки от болни с положителни проби.

Проф. Виченци първа е изолирала коронавируса, вилнял у нас през 2003 г., без да му обърнем внимание.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/20

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...