Пореден ден в който набедения за министър на здравеопазването говори цял час по телевизията без да каже и една истинна дума

Пореден умопомрачителен ден в който набедения за министър на здравеопазването пореден лекар, говори цял час по телевизията без да каже и една истинна дума.

Спомням си същия този човек преди няколко седмици, когато демонстративно удари юмрук в масата и заяви, че ще закрива частни болници, които отказват да приемат болни с Ковид. Ден след този случай той преживя странен и светкавичен катарзис и както сами виждате хората умират не в луксозните частни болници, а по коридорите на държавните лазарети. Скоро може и в палатки! Частните касички на властта, които източват буквално здравната каса имат друго предназначение и то няма нищо общо с медицинската наука.

Интересен е и прочита на министъра, при който жонглира с всякаква информация сравнявайки швейцарската здравна система и българската. За това негово ходене по тънък лед са необходими качества, достойни за професионален бюрократ, чиновник. Преди няколко дни пък чух и финансовия министър, който също виждаше прилики между българската и швейцарската финансова система. Явно и двете мафиотски маши са преминали през един курс на обучение за управленски кадри в мафиотска среда. Тъжно, но истина, която видимо има много лица.
–––––––––––––––––––––––
Върхът на здравния айсберг, обаче, се явява твърдението на министъра на здравеопазването, че е възможен ред и качество на тази услуга при напълно мафиотизирана форма на държавно управление. Този урок в курсовета си за квалификация е изпуснал и не знае, че когато финансовите потоци се контролират от едва 300 човека в държавата, няма как от него да зависи нещо. Няма как.

–––––––––––––––

Честно казано взе да ми досажда и този пореден говорител по тема „здраве“, който има нелеката задача да прави денонощни обществени манипулации и внушения, които имат за цел да скрият основния проблем – тоталния грабеж и престъпната безотговорност на властта. Всичко останало е пясък в очите на слепите, които бързо преминават в лоното на мъртвите. Без много време.

Управлява ни мафия и към такива тежко увредени същества има само един правилен подход – нулева толерантност. И пред стената на плача.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...