Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СУПЕР СКАНДАЛ! Бойко открадна обръщението си към народа от изявление на премиера на Швеция (ВИДЕО)

Супер скандал! Бойко открадна обръщението си към народа от изявление на премиера на Швеция (ВИДЕО)

Бойко Борисов и обкръжението му крадат не само от обществени поръчки и еврофондове! Хунтата ГЕРБ присвои дори изявление на премиера на Швеция Стефан Льовен, което Баце препредаде като свое обръщение към народа, разкри Narod.bg.

Скандалът лъсна от видео на министър-председателя, в което цели пасажи се оказаха откраднати от думи на премиера Стефан Льовен, с които той се обърна към шведите на 22 ноември 2020. Кражбата на Баце дойде като обръщение три ди по-късно, на 25 ноември.

Наглото плагиатство бе осветлено от IT специалиста Ивайло Мирчев, който написа следното във фейсбук:

Защо Бойко Борисов плагиатства от премиера на Швеция?

Преди два дни пуснах обръщение на шведския премиер Стефан Льовен на стената си във фейсбук с български субтитри. Целта ми бе да покажа потресаващата разлика в начина, по който говорят министър-председателите на Швеция и България.

Сега в профила на г-н Бойко Борисов виждам негово обръщение към българите, което хем не ми звучи като написано от него, хем много ми напомни на нещо познато. Изгледах отново видеото от Швеция и с учудване установявам, че цели пасажи от речта на г-н Льовен е копирана в речта на Борисов.

У нас често обичаме да цитираме “Шведския модел”. Борисов обаче е разбрал това буквално. В изложението му има директни цитати от словото на премиера на Швеция. Шехерезада явно се е престарала.

Ето и видеото, което казва всичко:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!