Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ШОК: До месец ще задминем Швеция по брой починали от коронавирус

„Провалените“ шведи, които не затвориха нищо, ядоха и пиха по заведения, запазиха икономика, работни места и образование имат в момента средно по около 12 починали на ден от коронавирус . Общата бройка на починалите в Швеция към днешна дата е 6400 души. В България тази бройка е към 3000 души, само че при нас умират средно по около 80 – 100 души на ден. При този темп на починали след месец ще имаме над 5000 починали за целия период на пандемията. Населението на Швеция, обаче е 10.3 милиона души или с около 45% по-голямо от това на България, което означава, че ще сме далеч пред „безразсъдните“ шведи по брой починали спрямо големината на населението.

Данните са от сайта: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Дотук ни докараха нашите родни управници. След хвалбите, че сме номер едно по всичко. След карантините, съсипаната икономика, КПП-тата, глобите от 3000лв, проваленото обучение на децата и масовата безработица.

Какъв беше смисъла да се разсипва икономиката и да се създава мизерия при това положение? Можехме просто да си продължим живота, опазвайки живота на хората в рисковите групи, така както направиха „глупавите“ шведи. Мутафчийски, Борисов, НОЩ, ГЕРБ, Ангелов и всички останали носят цялата отговорност за цялото това безобразие, което се случи на бедната ни държава.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://misirki.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!