ШОК: До месец ще задминем Швеция по брой починали от коронавирус

„Провалените“ шведи, които не затвориха нищо, ядоха и пиха по заведения, запазиха икономика, работни места и образование имат в момента средно по около 12 починали на ден от коронавирус . Общата бройка на починалите в Швеция към днешна дата е 6400 души. В България тази бройка е към 3000 души, само че при нас умират средно по около 80 – 100 души на ден. При този темп на починали след месец ще имаме над 5000 починали за целия период на пандемията. Населението на Швеция, обаче е 10.3 милиона души или с около 45% по-голямо от това на България, което означава, че ще сме далеч пред „безразсъдните“ шведи по брой починали спрямо големината на населението.

Данните са от сайта: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Дотук ни докараха нашите родни управници. След хвалбите, че сме номер едно по всичко. След карантините, съсипаната икономика, КПП-тата, глобите от 3000лв, проваленото обучение на децата и масовата безработица.

Какъв беше смисъла да се разсипва икономиката и да се създава мизерия при това положение? Можехме просто да си продължим живота, опазвайки живота на хората в рисковите групи, така както направиха „глупавите“ шведи. Мутафчийски, Борисов, НОЩ, ГЕРБ, Ангелов и всички останали носят цялата отговорност за цялото това безобразие, което се случи на бедната ни държава.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://misirki.com

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...