Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако някой ми беше казал, че европейската политическа бюрокрация в пълна симбиоза с напълно корумпирани и дискредитирени лидери ще бъдат способни да направят европейски пролетариат - нямаше да повярвам! Наистина нямаше.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако някой ми беше казал преди 25 години, че европейската политическа бюрокрация в пълна симбиоза с напълно корумпирани и дискредитирени лидери ще бъдат способни и толкова некадърни, че да направят европейски пролетариат - нямаше да повярвам! Наистина нямаше.

Ще ви разкажа случка от преди един час. Бях помолен да придружа млада майка с бебе до травматологията в Горна Баня за рутинен преглед. Дамата се е уплашила толкова много от Ковид, че не смее да си покаже носа от вкъщи, нежели да излезе с бебето си. Отидох и на какво бях свидетел:

Бебешката част от болницата представлява дървена барака, подобна на тези от концлагерите с отвратителен външен вид. Направо да не ти се иска да си бебе, родено в тази мафиотска кочина. Влизаш вътре и те посреща миризма на караулно помещение в което войниците не са си сменяли чорапите от два месеца. Освен, че целия "преглед" на бебето се случи пред очите ми за около 2 минути, разбрах, че цената му била 35 лева. Беше очевидно, че докторите си вършеха работата с неохота и напълно формално. За да "прегледа", обаче, бебето с ехограф, който пък изглежда като произведен в Първата световна война, трябвало да се платят още 25 лева. Държавата се грижела за бебетата!!!

Не ми беше работа, но нещата приключиха много бързо и за нула време бяхме на изхода на така наречената "болница", на който изход пък ми поискаха 3 лева за 10 минутния ни престой-паркиране в една обрасла с тръни ливада

. Не им дадох, разбира се, но май бях разпознат от единия чичка, който ми се усмихна одобрително. Не знам защо, но допускам, че и той разбира върху какво е насаден от корумпирани докторчета, които смятат, че всички са им задължени. Не винаги, уважаеми!

Ще ме попитате и сега какво? Ами не на всеки мога да обясня света, нито съм длъжен на някого да му върша работата, но в едно съм сигурен:

Пролетарии от всички европейски страни - въоръжавайте се!

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!