Ако някой ми беше казал, че европейската политическа бюрокрация в пълна симбиоза с напълно корумпирани и дискредитирени лидери ще бъдат способни да направят европейски пролетариат - нямаше да повярвам! Наистина нямаше.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако някой ми беше казал преди 25 години, че европейската политическа бюрокрация в пълна симбиоза с напълно корумпирани и дискредитирени лидери ще бъдат способни и толкова некадърни, че да направят европейски пролетариат - нямаше да повярвам! Наистина нямаше.

Ще ви разкажа случка от преди един час. Бях помолен да придружа млада майка с бебе до травматологията в Горна Баня за рутинен преглед. Дамата се е уплашила толкова много от Ковид, че не смее да си покаже носа от вкъщи, нежели да излезе с бебето си. Отидох и на какво бях свидетел:

Бебешката част от болницата представлява дървена барака, подобна на тези от концлагерите с отвратителен външен вид. Направо да не ти се иска да си бебе, родено в тази мафиотска кочина. Влизаш вътре и те посреща миризма на караулно помещение в което войниците не са си сменяли чорапите от два месеца. Освен, че целия "преглед" на бебето се случи пред очите ми за около 2 минути, разбрах, че цената му била 35 лева. Беше очевидно, че докторите си вършеха работата с неохота и напълно формално. За да "прегледа", обаче, бебето с ехограф, който пък изглежда като произведен в Първата световна война, трябвало да се платят още 25 лева. Държавата се грижела за бебетата!!!

Не ми беше работа, но нещата приключиха много бързо и за нула време бяхме на изхода на така наречената "болница", на който изход пък ми поискаха 3 лева за 10 минутния ни престой-паркиране в една обрасла с тръни ливада

. Не им дадох, разбира се, но май бях разпознат от единия чичка, който ми се усмихна одобрително. Не знам защо, но допускам, че и той разбира върху какво е насаден от корумпирани докторчета, които смятат, че всички са им задължени. Не винаги, уважаеми!

Ще ме попитате и сега какво? Ами не на всеки мога да обясня света, нито съм длъжен на някого да му върша работата, но в едно съм сигурен:

Пролетарии от всички европейски страни - въоръжавайте се!

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...