Проф. Андрей Чорбанов: Предлаганите мерки срещу коронавируса само ще удължат агонията

.
Проф. Андрей Чорбанов

Всеки разумен човек би се съгласил с тежки мерки, ако те ще помогнат. Но те няма да помогнат. Само ще удължат агонията. Това каза проф. Андрей Чорбанов от БАН.
Виждат се в други държави с по-сериозни мерки, там не се промени драстично картината. По цяла нощ наблюдавам графики и статистики в цяла Европа. Шведската смъртност е страшно ниска. От 6 500 позитивни, те имат 31 починали.

Това, че имаме позитивни хора, не значи, че трябва да са в болница. Познавам много лекари от първа линия. Те до един подкрепят моето мнение.

Тук не става дума за самодейна идея. Вирусът не е безобиден, никой не твърди обратното. Но точно тези мерки няма да го ограничат. Може би ще намали натиска върху лекарите с 15-20%, но ще продължи агонията с 2-3 месеца. Няма как да се скрием този вирус. Срещата на всеки човек с вируса, ще се отложи във времето. Правим така че хората да живеят в стрес. Много хора са страшно уплашени на базата на страховете си. Доклад от БАНС сочи, че работещите хора вкъщи са най-уплашени.

Здравната система трябва да бъде по-добре организирана. Това трябва да е приоритетна грижа на властимащите. Ваксините са няколко типа. Ваксина още няма. Всеки, който участва във ваксиниране сега, трябва да знае, че участва в проучване.  Тази ваксина сега няма да е готова. Привърженик съм на ваксините, но за тези, които минават през стандартния път на проверка.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...