Геноцидът на ГЕРБ: В Пазарджик избиват болните, лъжат пациентите, че ги лекуват с глюкоза в системите (РАЗСЛЕДВАНЕ на Narod.bg)

Безумие, граничещо с геноцид, което заслужава проверка от прокуратурата, ако все още има такава, а после съд и присъда – болните с коронавирус в МБАЛ-Пазарджик мрат като мухи не от лекарско безхаберие, а защото болницата просто няма никакви лекарства, разкри разследване на Narod.bg.

Медик от персонала на лечебното заведение призна пред наш репортер, че в момента пациентите в средно тежко и тежко състояние се лекуват само с…. глюкоза в системите, просто защото други илачи липсват. За капак една трета от медицинския персонал в болницата на Пазарджик е заразен.

Причината е ясна – вместо реална подготовка за втората ковид вълна, за която цялото лекарско съсловие предупреждава от пролетта, премиерът от СИК Бойко Борисов обикаляше с джипката най-важните му обекти – магистралите, при чийто строеж се краде най-много.

Ето и малко от прокрадналата се в медиите официална информация за ужаса в града край Марица – болницата в Пазарджик е единственото лечебно заведения в областта със спешен кабинет за Covid-19, а напливът от пациенти е голям. Болницата не може да назначи лекари и медицински сестри, защото няма свободни кадри. Недостиг на персонал има и в останалите лечебни заведения.

„На ръба сме, не стигат хора. Останахме малко, имаме заразени колеги. Едва връзваме графика. Няма кой да работи“; „Проблемът е с персонала“; „Носилките са препълнени, спешното отделение е пълно“, споделят лекари.

Директорът на болницата д-р Красимир Темнилов не може да даде прогноза кога обстановката ще се нормализира.

„Ако се зарази персоналът в Спешно отделение, тогава ще стане тежко“.

Заразата влезе и в администрацията на болницата. Лекарите са убедени, че ограничителните мерки ще дадат шанс на системата да се закрепи. Апелът е „Всички заедно“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...