Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато на чело на държавата са подобни кретени, катастрофата е неизбежна

Уви, мерките са неизбежни. Уви, всичко можеше да бъде иначе, ако правителството не държеше до последно на претъпканите нощни заведения и пълните стадиони, ако контролираше собствените си заповеди, образоваше населението, нямаше скитащ с джипка неадкватен, невменяем и страхлив премиер.

Друго щеше да бъде, ако правителството беше подало оставка през юли. Друго щеше да бъде, ако имахме адекватни управляващи.

Друго щеше да бъде, ако у голяма част от населението имаше поне малко чувство за самосърханение и отговорност– лична и обща. Да, за тези, които не се научиха да спазват дистанция и да се врат в хората, става дума, за тези, за които маската и правилата са супер невъзможно нещо в състояние на подобна криза, за мърляческите бизнеси, за които мерките бяха проформа, за мърлячите в правителството, на които им е все тая, само и само да останат във властта още малко.

За изродите, които похарчиха милиони държавни пари за изборни подкупи на държавната администрация. Тези специално обществото трябва да вкара в затвора. Когато на чело на държавата са подобни кретени, катастрофата е неизбежна.

Татяна Кристи

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!