Шефът на УМБАЛ "Каспела“: Болниците са пълни с жестоко уплашени хора, които не трябва да са там. Една жена стои и умира всяка секунда, след 15 минути си гледа сапунката

Кадър и видео: plovdiv24.bg, You tube

Шефът на плодивска болница разказа необикновен случай. По този начин той иска да покаже на хората докъде може да доведе притеснението и страхът, че си заразен с вируса.

"Болниците ни са пълни с пациенти, като голяма част от тях не трябва да бъдат в болница. Те са там само и единствено защото са уплашени - жестоко, жестоко уплашени". Това каза проф. Илиан Дойков – управител на УМБАЛ "Каспела“, пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Ще ви разкажа една случка - една жена стои и умира. Преглеждам я, всяка секунда ще умре, а няма обективна находка. Но пък може да има всякакъв друг проблем, не само белодробен.

Качваме я горе в отделението, след 15 минути отивам да я видя - тя е в леглото, гледа телевизия и гледа сапунката. Тоест тя е там само защото бе изключително притеснена и бе заела леглото на някого другиго", обясни Дойков.

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...