Просперирате ли, биологични единици?

По оглушителното мълчание и безропотно подчинение съдя, че народонаселението наистина си е доволно във вмирисаната кочинка, която обитава. И единствената му радост е, че е е по-зле. Примирението е като нашийник около врата, който пристяга и не дава да се надава глас. Докато накрая биологичните единици се чувстват тревожно, ако някой не взема решенията вместо тях и се налага да мислят. Ама как може!

Безумията, които се случват в Абсурдистан, се от рода на тези, които се сътворяват от психопати и социопати. Двама мъже умират на стълбите на болница, докато лекари, положили Хипократова клетва, ги подминават. Бременна жена с ковид не я приемат в няколко болници и я подхвърлят от болница на болница

. Двама пенсионери пазаруват в огромен магазин, докато 200 човека чакат да влязат. Лекарството, което ГМР поръча, СЗО отрече да помага при вируса. И се пита в задачата защо?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://news-bulgaria.info

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...