Борисов: Пандемията ни съсипа (НЕ КРАЖБИТЕ!). Пълният локдаун не дава никакъв резултат за заболяването, а щетите са огромни

Пандемията съсипа икономиката ни. Това се разбра от думите на Борисов

"Тая пандемия ни се струва от години. А а е само от март. Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа. В Европа - пълен локдаун. Хем не дава никакъв резултат за заболяването, хем - огромни щети на бюджетите". Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в завод край Самоков за техника и автомобили, сред които военни, дори и линейки, предаде Днес.бг.

Дотук за бизнеса сме дали 1 милиард лева, каза Борисов. "Резултатът е много добър засега. Много предприятия работят добре, пазарът вече ги познава в света. Машините ни са добри. Всички заводи продължават да се разширяват за радост и има инвестиции“, заяви премиерът.

Собственикът на компанията се похвали пред Борисов, че изнасят и бронирани машини за Германия. Заедно с Борисов е и икономическият министър Лъчезар Борисов.

Премиерът припомни различните мерки - 60/40 и 80/20. Похвали се, че държат безработицата ниска, хората работят, не се чувстват застрашени.

"Важно е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20",каза той и добави: "Важно е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и пара. Не се чувстват застрашени, има гаранция, че няма да ги уволняват".

Собственикът на предприятието пък поясни, че е доволен от мярката 60/40 в подкрепа на бизнеса, защото така пазят работните места.

От завода показаха на Борисов колите, които в момента произвеждат за немския Бундесвер. Вече произвеждат първите 5, а остават  още 5. Сред другите страни, за които изнасят продукция от компанията, са Египет, Саудитска Арабия, както и дори за китайската армия. Последният им успех бил бронираните автомобили.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...