Депутатските заплати се увеличиха, ей тъй, между другото, с 500 лева. Мафиотската власт взима кредити, краде и раздава наляво и надясно, за да уреди бъдещото си управлени

Депутатските заплати се увеличиха, ей тъй, между другото, с 500 лева и Коледата им вече е уредена с няколко хиляди лева бонуси.

Съдиите и прокурорите не изостават и също си гласуваха по няколко заплати бонуси - да си имат. Свършили са много работа, също като депутатите и понеже общественото доверие в тях е огромно, това предполага и огромни доходи - като признание за перфектна служба на мафията, пълно върховенство на беззаконията и неразделна работа на трите власти. В един общ юмрук срещу гражданите!

По-важното е, че от националния ни телевизор и в "Панорама" един виден професор по близко минало /каквото и да означава това/ ни се скара, че не ценим демокрацита, която видите ли, сме получили даром. Няма кой да му каже на този човечец, че там където няма разделение на властите и върховенство на закона, няма и демокрация, пък и никога не е стъпвала. Но, така са професорите, каквото каже властта - това е!

Мафиотската власт взима кредити, краде и раздава наляво и надясно, за да уреди бъдещото си управление. Тези държавни дългове увисват като воденичен камък на врата на всеки от нас и така до гроб.

Проста работа.

На обидно прости хора.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...